reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Jenni za pewne do przedszkola bedzie miala majac 3,5 roku bo tu przedszkola przyjmuja od 3 lat no chyba ze miejsce bedzie to pujdzie majac 2,5 a na nie licze bo zawsze miejsc brak i biora starsze dzieci z listy
Oli też pójdzie do przedszkola w wieku 3,5 lat. Musiałam zapisać ją z 2-letnim wyprzedzeniem i jeszcze nie wiem, czy się dostanie :baffled:

Witam a ja zamierzam dać Gabi w przyszłym roku jak będzie miała 2,5 roku bo dla mnie siedzenie w domu to strata czasu i niestety korzystanie z pomocy Mops a nie jest to mój sposób na życie Wolę iśc do pracy i zamierzam porozmawiac z panią dyrektor mam dobrze bo mam 4 przedszkola na osiedlu i do ktoregoś na pewno sie dostanie bo jak mówiła mi koleżanka dostaniemy więcej punktow za to że mąż tylko pracuje że rodzina wielodzietna i że korzystamy z pomocy MOPS Wojtka zostawiłam w domu bo wczoraj zaczął wymoitowac kręci mu sie w glowie i ogólnie rozbity jest calkowicie Gabrysia zakatarzona wstała a Zuzia jeszcze w szkole

Witam :-)

a mi sie wczoraj zdarzył nieplanowany dzien wolny - gratisowy:-) szef stwierdził, że mam zostac w domu bo pracy brak no i nareszcie porobiłam porządki w papierach domowych i w Huberta ciuchach i spakowałam te za małe już.

trzymajcie kciuki prosze, by mi sie udało zdobyc dosatkową pracę: tłumaczenie książki:rofl2: baaardzo bym chciała, bo to jest to co zawsze chciałam robić, no ale sie nie udało, bo trudno sie wbić w tą branżę, a teraz moze sie uda, chociaz jednorazowo, ale zawsze coś:tak:

miłego dzionka

Witam Wojtek już dokucza wczoraj jeszcze pogoniło go wieczorem do ubikacji dziś nad ranem Zuzia przyszła do nas z bólem brzucha rano zwymiotowala Gabrysia ma katar w domu zimno jak w psiarni bo jeszcze kaloryfery zimne Gabryskę musialam ubrac na noc w cieplejszą piżamę a teraz chodzi w bluzie polarowej:szok: ja też mam dużo ciuchów na sobie i co trochę ratuję sie gorącą herbatką A Wy kobietki jak znosicie to zimno?:baffled: milego dnia i dużo ciepelka życzę :-)

reklama
Do góry