reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

dobry wieczór..

ja siedzę przed kompem i zasypiam...wczoraj goście od 2 siedzieli, a Filip o 6 dziś wstał..a teraz już przysypia...

zmęczona i przeziębiona jakoś jestem...chyba wskoczę pod kołderkę i poczytam książkę..

i jeszcze ta pogoda..okropnie..od wczoraj straszni zimno...brrrr...ja dziś w 3 długich rękawach na dworze i mi zimno było.....szok..i cały week tak ma być...:-(

reklama
No witam wieczorkiem.Byłam dziś na wsi u ciotki,było super,Kubula wyszalał sie na dworze i nawet nie zmarzł(ale ja tak:tak:).Biegał i bawił sie z kotkiem,nawet go po imieniu wołał "Mikuś":-D
Ach jak ja uwielbiam to rześkie powietrze nadmorskie(choć brrrrr...zimno)i ta ciszę wiejska.:tak:
Za chwilke wskakuje do łóżeczka z cieplutkim mleczkiem,hi,hi.:tak:

Hej! Właśnie wróciłam z przedszkola, byłam zapisać Oliwkę na 2010 rok. Na 40 miejsc jesteśmy na liście oczekujących na miejscu 37, ale wcale nie należy się cieszyć :baffled: gdyż całą listę przesuwa rodzeństwo dzieci już chodzących do przedszkola do grup starszych, bo oni mają pierszeństwo. A ponieważ jesteśmy tylko 3 miejsca przed ostatnim, to napewno spadniemy poza listę :-( Co za kraj :wściekła/y:

O rany:baffled:.U nas w gminie;-) jest piekne nowe przedszkole(teraz drugi rok czynne),sliczne firmowe zabawki(little tikes),przeszklony dach w jednej sali:tak: i jeszcze maja miejsca:tak:.Bardzo mnie to cieszy,bo za rok Konrada moglabym puscic:tak:.

hej
boli mnie głowa..ciagle.. juz nie wiem co mi jest
musze wybrac sie na zakupy (ale samej mi sie nie chce) nie mam nic w lodówce a ni zero dobrych ciuchów dla młodej:baffled::szok:
przez te szpitale/lekarzy zaniedbałam garderobe sarki ....z wszystkiego wyrosła , nawet dresy na wysokie wody:baffled:
młody w szkole ...
mała lata z gołym tyłkiem krzyczy siusiu siusiu i siada na nocnik
po czym bierze chusteczke robi ''myj myj'' wstaje
pytam sie zrobiłas siusiu ''nie:laugh2:''
i tak w kółko: najbradziej jej sie podoba wycieranie czyli myj myj:baffled::rofl2:

reklama
Jenni za pewne do przedszkola bedzie miala majac 3,5 roku bo tu przedszkola przyjmuja od 3 lat no chyba ze miejsce bedzie to pujdzie majac 2,5 a na nie licze bo zawsze miejsc brak i biora starsze dzieci z listy

Do góry