karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
U nas piekna pogoda a ja sie fatalnie czuje.Nie mam sily nawet myslec.
U nas piekna pogoda a ja sie fatalnie czuje.Nie mam sily nawet myslec.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no i dodatkowo kupilam gry edukacyjne po 9,99 rozne ukladanki i juz jedna rozpracowalismy w polowie a jest od 4-6 lat
i takim sposobem doszlo nowe slowo: dom i gem- gęś

więc weszłam na BB;-)
:-)
) a jutro na 9 pasowanie na pierwszaka
bo wczoraj pani doktor była ale nie jak dzwoniłam ...a potem juz nikt nie odbierał...a czas mija..mała musi miec zrobione badania:-
A ładna pogoda miała się utrzymać 3-4 dni 
w sumie pierszy dzien nikogo nie znam heheh i po co mi to było te szkoły ech i jeszcze wczoraj dostałam maila z ug ze zwolniły sie miejsca na kierunku który mnie bardzo interesował ale juz sie nastawilam ze bede studiowac na pg cześć czesnego już zapłaciłam więc po ptakach z ug.