Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj trzymajcie sie a wirusom mowimy NIE byle by tylko Oliwka niezalapalaHej, witam się wieczorową porą. Źle się czuję, łeb mi pęka, Oli zasmarkana, Patryk ma ponad 39. Normalnie wirus nas dopadł jak nic![]()
Duzo zdrowka dla Oli i was wszystkichIrtasia, Oli już niestety ma katar, z nosa jej się leje :-( choć mam nadzieję, że gorączka ją ominie.

oczywiscie siedzieli w 1 rzedzie zaraz kolo sceny zrobili sobie foto ze sloniem, jedli frytki, kupili balona latajacego konia jakis grajaco swiecacy wiatrak no pelen odlot.

Musiałam gotować wodę do kąpania. Dzisiaj przynajmniej nie nażekam na swoje gorące mieszkanie, bo pomimo wyłączonych kaloryferó i otwrtego okna u Madzi przez cały dzień mam 24 stopnie. Teraz okna już pozamykałam i mam nadzieję, że się nie wyziębi za bardzo w nocy, bo przecież Maja jest chora a nie pozwoli się przykryć kołdrą. Założyłam jej skarpetki na nóżki, to już zaczęła się budzić. Mam nadzieję, że jutro już będzie normalnie.

:-d:-d:-d:-d:-d..normalnie malego eskimo mam....