reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
a u nas cudnie spacer zaliczony, wycieczka rowerkiem tez, wizyta na placu zabaw rowniez, i bylam nawet z Lidlu bo widzialam w ofercie ze maja byc auta metalowe z przyczepami wiec szymek wybral sobie porshe co ciagnie przyczepke z ferrari ( powiedzial ze dla mamy) :-D no i dodatkowo kupilam gry edukacyjne po 9,99 rozne ukladanki i juz jedna rozpracowalismy w polowie a jest od 4-6 lat :tak: i takim sposobem doszlo nowe slowo: dom i gem- gęś:-D

hej..spałam ale sie nie wyspałam..mała płakała z niewiadomych powodów w nocy ...dzis mamy dentyste na 18 (ja i kondzio:baffled:) a jutro na 9 pasowanie na pierwszaka:blink:
mam nadzieje ,ze dzis do dzwonie sie na hematologie w koncu :wściekła/y: bo wczoraj pani doktor była ale nie jak dzwoniłam ...a potem juz nikt nie odbierał...a czas mija..mała musi miec zrobione badania:-:)baffled:

o tym Ceklor pisałam powaznie(nie publikuja tych info...ale rodzice dzieci chorych zauwazyli taka zaleznosc)

Witam :-)
Za oknem mgła :baffled: A ładna pogoda miała się utrzymać 3-4 dni :dry:
Dziś muszę trochę chałupę ogarnąć, przygotować co nie co do żarcia, bo jutro mamy gości, podwójne imieniny wyprawiamy - Damiana i Tomka.

reklama
i ja Witam;-)
a ja zaczynam sie stresować jak pierszoklasista normalnie :baffled: w sumie pierszy dzien nikogo nie znam heheh i po co mi to było te szkoły ech i jeszcze wczoraj dostałam maila z ug ze zwolniły sie miejsca na kierunku który mnie bardzo interesował ale juz sie nastawilam ze bede studiowac na pg cześć czesnego już zapłaciłam więc po ptakach z ug.

Do góry