reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hello;-)
z tą zimą to już pzregięcie znowu napadało sporo dobrze że chociaż słoneczko od rana jest:sorry2:
rozalka trzymaj się nie daj się chorobir:tak:
susu to wypoczywaj teraz ale widze ze wykorzystasz te 2 dni maksymalnie no i super:tak:
karola no faktycznie przybyło teraz w tv dużo fajnych programów mi sie spodobał klub zalonych dziewic na tvn zapowiada sie fajny serial:tak:

reklama
Hej dziewczęta!
i u nas zimowo, sypie i sypie brr, a już myślałam że jak po chorobie wrócę do pracy to wiosna mnie przywita. Na balkonie tulipany i żonkile zaczęły mi w skrzynkach wychodzić, a tu znowu zimno i przymrozi:baffled: kurcze. Miłego weekendu mimo wszystko wam życzę:tak:

nic nie mówcie o tych kupach śnieg znika a kupy się pojawiają.normalnie mega kasy powinny być za coś takiego a wszelkie psy biegające bez pana to do schroniska- choc to tylko marzenie bo pewnie zaraz odezwie się głos że brak miejsc kasy itp

u nas koło wejścia do domu wczoraj ogloądałam z Szymciem malusie listki mam tam wsadzone przebiśniegi i krokusiki.

Witam:-)

leniuchowanie w pełni:-) mimo, ze Hubek nie odstepuje mnie na krok, musi sie nacieszyć mamą cały dzień:tak::-D
przyszły tydzien nadal w domciu, cześciowo po zabiegu, ale głównie z powodu wyjazdu moich rodziców na tydzień na mini-wakacje. Znowu w domciu sobie posiedzę, porządzę po swojemu;-)

Rozalka przerażające z tymi kupami:szok: właśnie wczoraj jak szlam do fryzjera to widziałam te piętrzące się odchody które wyszły spod śniegu:baffled: bleee

Susu korzystaj z wolnych dni na całego!!!

miłego dnia i weekendu babencje!!!

ostatnio oglądam "lie to me";-)(magia kłamstw po polskiemu ...podoba mi się ten serial )po nocy :rofl2::zawstydzona/y:
witam:-), tak w ogóle i zmykam na jazdę :rofl2:....................ale śniegu u nas:szok::wściekła/y:

reklama
Witam z rana:tak:!
Dzis wolny dzien,wiec moge przywitac sie o tej porze;-):tak:. Nie chce mi sie zwlec z łóżka:no:;-),tak rzadko moge polezeć:sorry2:.
Miłego dnia:tak:.

Do góry