reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hEJKA:-)

Karolina[/B] a Tobie co dolega, że nie najlepiej się czujesz? Fizycznie czy psychicznie nie najlepiej?

Psychicznie ok. Fizycznie tylko cos mnie bralo-mowilam ze czuje sie jakbym miala stan przedzawalowy. No ale juz dzis lepiej.

Wolfia, nie dziwie sie ze jestes zmeczona siedzeniem z dzieciakami w domu. I tak dzielna jestes - jak jeszcze sie spotykalysmy w Ie to zawsze Cie podziwialam za Twoje zorganizowanie i optymizm. :tak: Trzymaj sie.

A ja dzis niby tylko poszlam z Milena na male zakupy, a kupilam jej bluze i sandaly z krytymi palcami. I jeszcze Oilan do kapieli i Balneum do mycia ciala. I kasa poszla w las. A mialam zobaczyc jakies buty dla siebie :eek:

reklama
a ja tam miałam cudowny dzień w końcu po X czasie byłam u fryzjera mam złote pasemka na moich czekoladowych włosach czuje się świetnie.jutro mamy pracowity dzień robimy laurkę dla taty torcik bezowy -taty ulubiony.a jak będzie pogoda to na obiadek grill.

oby tylko pogoda była.

witam.
Dzis śmigan do lllllginka,kuba cos ma stan podgorączkowy i pokasłuje...ogólnie nieciekawie.

Witam :-)

oj, Rozalka zdrówka dla Kubuli, no i powodzenia u gina, oby same dobre wieści były:tak:

Wolfia ja tez nie dziwie sie, ze jestes juz zmęczona tym "siedzeniem" w domu z dzieciakami, w koncu tyle czasu już taka sytuacja. Moze zrób sobie jakis kurs, nawet przez neta, naucz sie np hiszpanskiego, zrób cos dla siebie, napewno lepiej sie poczujesz i inaczej spojrzysz na wszystko:tak:

my laurke juz dla taty mamy :-) Hubek oczywiscie wybrał samochód (wydrukowałam mu, zeby pokolorował) i dorysował nasza rodzinkę w samochodzie - nawet jestesmy do siebie podobni;-):-D rozkoszne dzieciaki są. No i torcik kupimy i ciacho i dzisiaj kawkujemy podójnie bo i mąz ma swoje świeto i mój tato.

miłego dnia wsyztskim zyczę i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH TATUSIÓW!!!! (prosze przekazać:tak:)

Hej :-)

My laurke dopiero bedziemy robily. :tak:

Rosmerta, dziekuje w imieniu ''naszego'' tatusia.:happy2:

Wszystkiego naj i od nas dla wszystkich tatusiow.

Rozalka, powodzenia u gina i zdrowka dla Kubuli.

A tak poza tym, milego dnia wszystkim.

Szymek też tatę obdarował laurką musiałam wycinać czerwonego dinowaura z pazurami a on przykleił go na szarą kartkę i z kulek bibułowych wykelił churę słoneczko z grzywę dinoaura i oczywiście zęby.napisał też życzenia ( tłumaczenie musiałam napisać małymi literami ):-Dzaraz zabieram się za robienie bezy no i spacerek.

Szymcia tatuś obiecał że nie będzie miałżadnych spotkań itd. i wróci ok 16 i będzie dla niego płwanie łódką łowienie ryb takie tam męskie zajęcia.

Hej:happy2:

A my dziś caaaly dzień sami, bo tata ma właśnie dzisiaj egzamin i rozmowe na uczelni w celu sprawdzenia poziomu angielskiego. Jak mu dobrze pójdzie to będzie mógł zacząć kurs, a jak nie to przez najbliższy rok będzie chodził na angielski na tej właśnie uczelni, więc tak czy inaczej jest ok:tak: Szkoda tylko, że akurat dzisiaj:sorry2: Wróci pewnie padnięty, bo jak wyjechał o 6 do pracy to pewnie wróci ok. 21, skoro do 20 ma to wszystko tam trwać:sorry2: Tak czy inaczej przesuniemy ten dzień na jutro, bo jak przyjedzie to dzieciaki już będą spały pewnie:sorry2:

Wolfia, nie dziwie sie ze jestes zmeczona siedzeniem z dzieciakami w domu. I tak dzielna jestes - jak jeszcze sie spotykalysmy w Ie to zawsze Cie podziwialam za Twoje zorganizowanie i optymizm. :tak: Trzymaj sie.

Wolfia ja tez nie dziwie sie, ze jestes juz zmęczona tym "siedzeniem" w domu z dzieciakami, w koncu tyle czasu już taka sytuacja. Moze zrób sobie jakis kurs, nawet przez neta, naucz sie np hiszpanskiego, zrób cos dla siebie, napewno lepiej sie poczujesz i inaczej spojrzysz na wszystko:tak:
Dziękuje Wam Dziewczyny za miłe słowo i dodanie otuchy:tak::tak: Tak już się zastanawiałam nad jakimś kursem, nawet nad poszukaniem pracy popołudniami i w weekendy, ale z tym drugim to wcale nie takie łatwe, zwłaszcza jak chce się jeszcze z mężem widzieć, a nie tylko mijać w drzwiach:sorry2: No nic muszę pomyśleć nad jakimiś zmianami dla swojego i moich bliskich dobra, zanimi ich poroznoszę z bezradności;-)

Rozalko powodzenia na wizycie, oby same dobre wieści na Ciebie czekały:tak: I zdrówka dla Kubusia:tak:, że też znowu coś go zaczyna męczyć:-(

Karolina widzę, że Ty też kupujesz rzeczy dziecku a nie sobie, nawet jak idziesz z myślą zakupów dla siebie;-) Takie uroki bycia mamami:-D

Rosmerta, Karola widzę, że laurki i imprezki dla tatusiów będą udane, a tatusiowie pewnie zachwyceni:-)

Dziękuje za życzenia w imieniu mojego O.:tak: I życzę Wszystkim Tatusiom cudownego dnia i dumy ze swoich Pociech:tak:
fathers-day.gif

Hej dziewczyny:-))

Gosia az mi sie serducho usmiechnęło ze jeszcze ktoś mnie jeszcze pamieta :-):-)
Przyznam ze trudno jest tak po wielu miesiącach nieczytania forum wejsc w nie znowu....ech
Kasia spojrzałam na twój suwaczek i podziwiam i zazdroszczę :-))) musze poczytac jak ty zrobiłaś te 25 kg?! :-)SUPER!
ja ze swoją wagą zaczęłam walczyć jakis rok temu i to pod okiem dietetyka-efekt jojo mnie nie ominął ;-((
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ! Papatki

Wolfia, powodzenia dla O. Mam nadzieje ze uda mu sie przejsc pozytywnie ten test jezykowy i dostanie sie na kurs. I Tobie tez zycze zebys znalazla jakas alternatywe dla siebie (i dla dobra rodziny ;-);-)). Oczywiscie zartuje ze dla dobra rodziny.

A tak w ogole to mam dzis ogromniastego leniaaaaaa.

reklama
Do góry