Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brawa ogromne!!!!
plakała niemiłosiernie i lamentował w nieboglosy, no ale w koncu udało sie i rany przemyc i potem Hubka wykapać i nawet w miarę spokojnie zasnął. Az wstyd przyznać ale to po mamusi taki panikarz...
narazie nie mam zbytnio ochoty, no ale pewnie nabiorę im bliżej imprezki

Wolfia i jak mężowi poszło?? ten certyfikat mu do pracy obecnej potrzebny, czy bedzie mógl dostac lepszą jak go zdobedzie??![]()
O. po teście wrócił zdziwiony trochę, bo chyba nie tego się spodziewał, tzn. że nie w taki sposób będą sprawdzać znajomość językaWolfia, i jak poszlo O.?
Ja wiem, że on do testów i odpowiedniej gramatyki zawsze nie miał weny, ale cóż tak wygląda większość testów z angielskiego
Dzisiaj dostał list z wynikami i ma 142/200 i niestety się nie zakwalifikował na studia, bo zabrakło mu 8 punktów
Na razie może iść do grupy EFL Upper Intermediate, ale może też powtórzyć test w sierpniu i dopiero wtedy podjąć decyzję, no nic na razie O. jeszcze się zastanawia, ale pewnie pójdzie znowu na test, a przez ten czas się trochę pouczy;-)
Tak czy inaczej uważam, że to bardzo dobra decyzja i cieszę się, że pomogłam mu ją w końcu podjąć;-)
Grunt to wyjść do ludzi
Rozalko spokojnie, choć bardzo dobrze Cię rozumiem, bo pamiętam jak w ciąży z Oliverem dostałam od lekarza skierowanie do szpitala ze względu właśnie na wysokie ciśnienie 180/100Wprawdzie sie poryczałam w gabinecie,jak zobaczyłam cisnienie i wizje szpitala...a to jeszcze troszke za wczesnie na rodzenie.
Na szczęście wszystko się uspokoiło i w szpitalu spędziłam tylko kilka godzin. Tak to już jest na końcówce, coraz ciężej, a wcale nie mniej do zrobienia, zwłaszcza przy dziecku. Nie denerwuj się, bo spokój to 90% sukcesu, a 10% to odpoczynek
Powodzenia, trzymaj się dzielnie i nie smuć, bo Kubuś wcale nie spędza z Tobą mniej czasu i rozumie sytuację, mimo iż jest tylko 3-latkiem
Zresztą już niedługo będziecie spędzać czas aktywnie w większym gronie i uwierz mi, że Kubuś zobaczy jak to fajnie być starszym bratem i móc pokazać, że już tyle potrafi sam;-)
Bardzo się cieszę razem z Tobą, że po wizycie kontrolnej wszystko w porządku i taki rewelacyjny efekt
I jak sprytnie udało jej się połączyć Dzień Ojca i Dzień Matki
Brawo za odwagę i występ przed publicznością - Zuch Dziewczynka

Mimo wszystko trzymajcie kciuki.