reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej!
Zostawiliśmy dzieci u dziadków (3 dni u jednych, 3 dni u drugich, a w piątek wieczorkiem już do nich dojedziemy), sami mamy tydzień miodowy:-). Szkoda tylko, że A. do pracy musi chodzić, a ja co drugi dzień jeszcze do szkoły(RP, papierzyska, a w piątek moja stażystka ma egzamin na n-la kontraktowego, więc jestem w komisji egzaminacyjnej).
Pogoda fantastyczna, ciekawe czy jak na urlop pojedziemy to choć w połowie taka będzie:sorry2:
Myślałam o zaległych porządkach, ale jakoś nie bardzo mi idzie. O niedzieli przeczytałam 2 książki i jakoś żadna inna robota mi nie wychodzi. Już tęsknię za dziewczynkami chyba:happy2:

reklama
Kasiad trzymam kciuki i tez czekam na wyniki
Miska zazdroszcze:zawstydzona/y::rofl2:

niektóre portale maja już :szok::wściekła/y::wściekła/y:no aż strach wyjechać na wakacje bez neta :-D:-D:-D:-D:-p:-p:ninja2::ninja2::ninja2:
cytuje :-D:-p
Witaj, *agusia
agusia*, nie gościłaś w naszym serwisie już 2 dni. Twoi znajomi byli jednak w tym czasie bardzo aktywni. Poniżej kilka informacji, które z pewnością Cię zainteresują.
Zapraszamy na nk.pl! :no::wściekła/y::-D:-D i reszta bzdur typu kto ile i co dodał:cool2:

Witam!:tak:
Renia,troche Ci zazdroszcze :sorry2:.We wtorek dzieciaki wyjezdzaja na kolonie :szok:,pierwszy raz :szok: i chyba się z Kondziem zatęsknimy :-:)sorry2:. Będę musiała mu jakoś czas zajmować ,bo teraz to głównie szaleje z dzieciakami :-):tak::tak:.
Kasiu,trzymam MOCNO KCIUKI ZA PAULINKE !!!
Chciałam się cichutko pochwalić, że jestem już na 3 roku :-);-):tak:

cześć i czołem
Tycia no to gratki:tak:
kasiu trzymam kciukji za Paulinkę mam nadzieje że dostanie się na wymarzone studia:tak: musialysmy chyba w tym samym czasie pisac posta kurcze szkoda a ma jakies wybrane juz alternatywne studia?
miska ja tez zazdroszcze wakacji w tym roku moge o nich zapomnieć

O kurcze,szkoda Kasiu ... :-( I co teraz? :confused:
Dziękuję bardzo ,strasznie sie cieszę i boję jednocześnie :sorry2:.
Właśnie obejrzałam debatę :dry:. Moja babcia,miłośniczka Komorowskiego załatwiła sobie pelnomocnika,żeby go wesprzeć w niedzielę ;-):tak:. Ot,taką mam babcię nietypową ;-):tak:.
Miłego wieczorku :tak:.

Kasiad szkoda Pauliny.Przykro mi,szczególnie,że taka zdolna jest.
Tycia tez oglądałam debatę,jak dla mnie za duzo "obiecanek-cacanek' z obu stron.
madzia w tym roku tez nici z wakacji u nas.Na dłużej niz jeden dzien ,nie da rady,a i tak po całym dniu na działce,czy na jakiejs wycieczce,jestem dętka.

Spakowałam w końcu torbe do szpitala,niby tylko 3 lata temu rodziłam,a normalnie zacmienie umysłu miałam,co wziac.
W sumie nie wiem ,czego sie spodziewac,czy CC,czy SN...Emocje jak przed pierwszym porodem.
W ogóle nie moge spac ostatnio.
Mąż dzis wraca z wojaży,może jutro Kubuli pokój pomaluje,to wyciągniemy łóżeczko.

dziś już zdecydowanie mało słoneczka więc śmigamy do miasta muszę kupić dodatkową walizkę o rozmiarach bagażu podręcznego bo za tydzień lecimy a nie wykupiłam bagażu tylko bierzemy podręczne na te kilka dni 4- no ale 3 torby możemy mieć razem 30kg to starczy najwyżej będziemy prać i suszyć.

nie wiem czy wy też to słyszałyście ale przyszł weekend jeszcze bardziej gorący słoneczny- bosko

dziś już zdecydowanie mało słoneczka więc śmigamy do miasta muszę kupić dodatkową walizkę o rozmiarach bagażu podręcznego bo za tydzień lecimy a nie wykupiłam bagażu tylko bierzemy podręczne na te kilka dni 4- no ale 3 torby możemy mieć razem 30kg to starczy najwyżej będziemy prać i suszyć.

nie wiem czy wy też to słyszałyście ale przyszł weekend jeszcze bardziej gorący słoneczny- bosko

Ja tam nie widze odmiany,bo u nas od kilku dni ciągle gorąco.
Zbytnie upały jakos mnie nie cieszą,nawet z Kuba kiepsko mi sie spaceruje.Jak nie jest duszno,to spoko.

reklama
Witam

ja mimo wolnego jakaś taka zabiegana, większość dnia z Hubkiem na dworze, potem wieczorkeiem podlewanie ogrodka - cała masa, bo ofgród spory, a cos ostatnio burze i deszcze wieczorne nas omijają. W dzien upały, no ale w cieniu jakos dajemy rade :-)

Kasiu strasznie mi przykro, że Paulinie sie nie udało:-( miała jakąś alternatywę? zdawała jeszcze gdzieś??

Wolfia szkoda, ze mąz nie dostał sie odrazu, no ale moze w sierpniu mu sie uda, trzymam kciuki
. No i popieram pomysł na jakiś kurs w twoim wydaniu:tak: grunt, żebyś wyszła z domu do ludzi, i spędziła trochę czasu z dala od domu i dzieciaków:-)

Tycia GRATULACJE!!!! a juz sobie wyobrażam, jak tesknić bedziesz za dzieciakami biedulko:sorry2: ale nie martw sie, szybko minie, zobaczysz, a poza tym, musisz sie niestety przyzwyczaić, że dzieciaki ci rosną i juz teraz tak bedzie niestety, no ale zawsze masz Kondzia pod ręką jeszcze:-)

Miska fajny taki tydzien bez dzieciaków, ale napewno juz tęsknisz

Karola dokąd jedziecie?? chyba mi coś umkneło...:sorry2: swoją drogą ciekawe, ze u was ostatnio pogody brak, u nas od weekendu praktycznie caly czas upalnie, aż czasem zbyt gorąco i duuuszno

ok, zmykam zerknąc na inne watki i miłego dnia zycze!!!

Do góry