reklama
ol a jak ty robisz te kwadratowe emotiony bo ja nadal sie tu glupie probuje jakos zreperowac liste lutoweczek ale ciezko mi to idzieA może nie będzie tak źle, emotikonki już rozszyfrowałam :-)
teraz jak dam szybką odpowiedź i pod oknem odpowiedzi idź do zaawansowanych, to mam więcej możliwości (różne czcionki, kolory i podkreślenia oraz emotikonki - kwadratowe do dawania w tekście
i okrągłe do nagłówka postu)
Mam nadzieję, że nie namieszałam. I że za parę dni całe forum zacznie działać trochę sprawniej, bo na razie widać, że musi się dotrzeć
Pozdrawiam;-)

Mam nadzieję, że nie namieszałam. I że za parę dni całe forum zacznie działać trochę sprawniej, bo na razie widać, że musi się dotrzeć

Pozdrawiam;-)
Witam i ja :-) melduję sie w wątku lutowym. pierwszą datę porodu miałam wyznaczona na 24 luty, później z usg została skorygowana na 17 luty. 14 września poczułam pierwsze ruchy i jak mówią do tego dodaje sie 4,5 miesiąca i jest data porodu...także mnoże to być styczeń/luty 
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hej Demka !! Witaj na forum :-)
Ja termin mam na 26 lutego i póki co jest zgodny z USG. Ale zaintrygowało mnie to co napisałaś o terminie porodu. Ja ruchy poczułam 17 września, więc wg Twojej metody też powinnam rodzić coś na przełomie stycznia i lutego
Skąd znasz ten sposób na obliczenie terminu porodu ? Pozdrawiamy 
Ja termin mam na 26 lutego i póki co jest zgodny z USG. Ale zaintrygowało mnie to co napisałaś o terminie porodu. Ja ruchy poczułam 17 września, więc wg Twojej metody też powinnam rodzić coś na przełomie stycznia i lutego

reklama
witaj demka
a co do daty porodu i tych kopniaczkow to ja za bardzo bym sie tym nie sugerowala bo w poprzedniej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 16 tyg a urodzilam normalnie w 40 tyg 4 dni przed porodem ale kazda ciaza jest inna ...:-)

a co do daty porodu i tych kopniaczkow to ja za bardzo bym sie tym nie sugerowala bo w poprzedniej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 16 tyg a urodzilam normalnie w 40 tyg 4 dni przed porodem ale kazda ciaza jest inna ...:-)