Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.na wieczór próbowałam dodzwonić się do mojej lekarki ale bezskutecznie, bo jest na urlopie więc to mi już całkowicie odebrało siły i o 20 poszłam spać. zobaczymy jak dziś będzie to wyglądało, troszke jeszcze mnie boli, boję się o dzidzę , mam nadzieję ze wszystko u niej dobrze. przedwczoraj popołudniu byłam u dentysty i dostałam zastrzyk znieczulający ale podobno dla cieżarnych, to chyba nie przez to....? już sama nie wiem co myśleć,, boli was coś czasem czy tylko ja jestem wyjątkiem
?
Zobaczysz. Mnie też czasem pobolewa podbrzusze - moja ginka twierdzi, że to macica rośnie i "ciągnie". U mnie najgorzej jest po jeździe autobusem - Małe strasznie nie lubi tej trzęsawki
. Odpoczywaj dużo i się nie martw. Buziaczki i trzymam kciuki
.
,odpukać juz mi troszke lepiej dzisiaj, ale musze sie pilnować bo zaraz zaczynam za dużo pracowaćitd bo u mnie ciągle remonty jeszcze.mój monsz jest kochany podobnie jak wy mnie wspiera w tych dolegliwościach ale niestety to mi wcale nie pomaga no bo co on może wiedzieć jak się czuję i czy to normalne
ale kocham go za cierpliwość i wytrwałość
tzn czułam może już wcześniej ale nigdy nie byłam pewna czy to już to, zresztą dziewczyny ci potwierdzą, dopiero w tym tygodniu wiem że to dzidzia tak się wierci i wcale nie zawsze to jest odczuwalne ,najczęściej kiedy leżę na pleckach lub jestem w pozycji półleżacej, czasem tak daje popalić że brzuszek delkiatnie drga, wiec głowa do góry nic się nie martw
poczujesz