Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.na wieczór próbowałam dodzwonić się do mojej lekarki ale bezskutecznie, bo jest na urlopie więc to mi już całkowicie odebrało siły i o 20 poszłam spać. zobaczymy jak dziś będzie to wyglądało, troszke jeszcze mnie boli, boję się o dzidzę , mam nadzieję ze wszystko u niej dobrze. przedwczoraj popołudniu byłam u dentysty i dostałam zastrzyk znieczulający ale podobno dla cieżarnych, to chyba nie przez to....? już sama nie wiem co myśleć,, boli was coś czasem czy tylko ja jestem wyjątkiem
?
Zobaczysz. Mnie też czasem pobolewa podbrzusze - moja ginka twierdzi, że to macica rośnie i "ciągnie". U mnie najgorzej jest po jeździe autobusem - Małe strasznie nie lubi tej trzęsawki
. Odpoczywaj dużo i się nie martw. Buziaczki i trzymam kciuki
.
,odpukać juz mi troszke lepiej dzisiaj, ale musze sie pilnować bo zaraz zaczynam za dużo pracowaćitd bo u mnie ciągle remonty jeszcze.mój monsz jest kochany podobnie jak wy mnie wspiera w tych dolegliwościach ale niestety to mi wcale nie pomaga no bo co on może wiedzieć jak się czuję i czy to normalne
ale kocham go za cierpliwość i wytrwałość
tzn czułam może już wcześniej ale nigdy nie byłam pewna czy to już to, zresztą dziewczyny ci potwierdzą, dopiero w tym tygodniu wiem że to dzidzia tak się wierci i wcale nie zawsze to jest odczuwalne ,najczęściej kiedy leżę na pleckach lub jestem w pozycji półleżacej, czasem tak daje popalić że brzuszek delkiatnie drga, wiec głowa do góry nic się nie martw
poczujesz