Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witajcie w ten zimny wieczor! przyszlirodzice - widze ze macie 20 slub - mozemy sobie podac rece bo ja tez mam w ten dzien ale my juz praktycznie mamy wszystko pozalatwiane. ale i tak ejst jeden problem!!! moja suknia wymagala przerobki bo okazala sie za mala a teraz kiedy juz jest po przerobce okazala sie za duza w biuscie potrzebna jeszcze jedna przerobka a czasu coraz mniej i nie wiem czy zdaze a przeciez trzeba dac ja jeszcze do pralni nie wiem jak to bedzie i martwie sie tym ze jeszcze przed slubem trzeba bedzie szukac nowej sukni :---( a i tak juz przez to wszystko wylalam tyle lez ze szok - to za duzo
ja ide sie teraz pluskac i skakac do wyrka :-)
Ja suknie biore z wypozyczalni gdy ja mierzylam byla wieksza i panie na miejscu przy odbiorze maja zrobic wszytkie poprawki wiec nie ma co sie martwic
Teraz pozostaje jeszcze kwestia stresu a najbardziej boje sie ze sie rozkleje przed ołtarzem i zamiast wypowiedziec slowa przysiegi zaczne ryczec ale bedzie wstyd no ale coz myu kobiety w ciazy juz tak mamy ze lubimy sobie poplakac moj m ma juz mnie dosc bo potrafie siedziec i ryczec z byle powodu a jak zapyta co sie stalo to jeszcze mu sie dostaje
Witam z rana;-)Właśnie dzieci poszły do szkoły mały śpi ja pije w ciszy kawke i zaglądam do Was Przyszlirodzice Patrysia czekamy na fotki w waszych sukienkach mam nadzieje ze sie pochwalicie w pelnej krasie;-)
Pogoda na razie nijaka może coś sie wykluje poźniej ja musze jakieś pranko wywiesic jeszcze annna_ajra dzieki za życzenia powrotu do zdrowia już troszkę lepiej katarek jest ale nie taki męczący jak był:-)
Pozdrawiam i miłego dnia
Hej
Dziewczyny - to pamiętajcie - by się pokazać ze wszystkim i dodatkami:-) Z M też Bo to najważniejszy dodatek do sukni eeee Panny młodej
Wczoraj nie pisałam bo spałam :-) mała vel mały się rozbrykało Gosia 78 - pisz jak tam USG :-) mam nadzieje że zobaczysz co tam dzidziuś ma między nóżkami anna_ajra - w sumie chyba masz rację :-) bo pogoda jest jesienna;-) Najka - mój rozbójnik - jak mu się nudzi i nigdy jak M chce zobaczyć
melduje sie z ranka :-)
pogoda dzis bardzo nie ladna pada i pada... bleeeeeeee
ja juz po kawce i tez juz wyprowadzilam rodzenstwo do szkoly tak wiec mam spokoj hihi troche juz ogarnelam mieszkanko ale zaraz chwytam sie prasowanka
myyszaaa, Ania31 - pewnie ze sie pokazemy ;-) przyszlirodzice - ja to odkupowalam suknie wraz z dodatkami - juz w kwietniu ale niespodziewalam sie ze wykluje nam sie niespodzianka wiec nie bralam pod uwage wiekszego rozmiaru a co do stresu to jeszcze sie nie przejmuje a przed oltarzem to boje sie tego ze zamiast ludziska slyszec moja przysiege to beda slyszec moj chichot hehe a co do plakania to ja tez placze bez powodu jeszcze mnie wszyscy doluja ze na serio nie zmieszcze sie w suknie... wrrrr
Witam :-) Julka na Elmo ja na BB czyli standard;-). Dzis czuje się wykończonaNie wiedzeć czemu. Zmęczenie jednak dopada mnie często Wy też tak macie? Jak byłam w pierwszej ciązy praktycznie cały czas spałam a teraz wszystko w rękach mojego szkraba.
Jutro mam USG licze że sie dowiem jakie imię wybrać dla dzidzi no i odkryłam jeszcze coś. Nie wiem kogo by tu dać na chrzestnych ale sobie problem znalazłam nie ma co. A wy juz macie swoje typy? Patrycia , przyszlirodzice, Kropecka powodzenia Fotki oczywiście mile widziane Myszaa ty już na L4? Najka mój mały też szaleje ale nie wtedy kiedy tatuś chciałby poczuć Jakis radarek ma czy co?;-)
dawna cloe - tylko na tydzień - przez to gardziołko - które jeszcze mnie boli ale kaszel mi minął:-( na razie a później znów do pracyCO do zmęczenia - to mi jeszcze się nie cofnęło :-(
A ja mam usg koło 18.10 a to jeszcze tyle dni :-)
Cześć dziewczyny!
Jak samopoczucie i zdrówko?
Idę dzisiaj na basen popływać. Może kręgosłup przestanie mnie boleć...
Gosia 78 - i jak było na badaniach genetycznych?? Najka - cloe - mój mąż też niestety nic z fachowej lektury o dzidziusiach nie czyta... może uda mi się go jeszcze namówić...
Właśnie... a propos urlopu... trzeba będzie nad tym pomyśleć!
Na szczęście nie odczuwam nadmiernego zmęczenia. Może dlatego, że robię tyle ile chcę i co chcę. Z dwulatkiem nie jest to już wykonalne, także rozumiem.
Z chrzestnymi nie mamy problemu. Ja mam dwóch braci, a mój mąż dwie siostry. Na którą masz jutro USG? przyszlirodzice - trzymam kciuki! Co do płaczu, to też tak mam. Z byle powodu płaczę. Mój Adam traci czasem cierpliwość. Nie lubi gdy się mocno wzruszam. patrysia - jeszcze masz troszkę czasu do ślubu, także na pewno da się coś zrobić z suknią. Szkoda Twoich łez! Wszystko będzie dobrze! Ania31 - cieszę się, że już lepiej ze zdrówkiem! Jak tam Twoi chłopcy? Myyszaaa - jak długo planujesz pracować?
anna_ajra - tez mam taka nadzieje milego plywanka ;-) dawna cloe - to chyba kazda dopada takie zmeczenie a co do chrzestnych to ja juz typowalam brata i szwagierke - wydaje mi sie ze nie powinno sie nic zmienic a braciszek dostanie przepustke z wojska powodzenia oczywiscie na usg
a ja to mam maly problemik - czytajac na necie o moich wynikach glukozy po obciazeniu 50 g glukozy. na czczo mialam 2.45 mmol/l - a norma to ok 3.9-5.6 mmol/l takze mam hipoglikemie - niedocukrzycenie a ze ze mnie panikara to juz sie boje... :-( bo mam takie objawy jak brak skupienia, sennosc, drzenie rak i zmienne nastroje... tzreba sie jak najszybciej wybrac do mojego ginka.