reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej!

Z dzidziusiem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo. Co do płci - będzie kolejny synek. Małżonek trochę zawiedziony - przekonany był, że tym razem będzie córeczka. Ja cieszę się, że maleństwo zdrowe i że Piotruś za jakiś czas będzie miał kumpla do zabawy. To już chyba trzeci potwierdzony synek na naszym forum?

Pozdrawiam.

reklama
Witajcie!

Gosia78 - super, że maluszek zdrowy i to najwazniejsze:-)a płec mniej istotna, najwyzej postaracie się o córcię jeszcze raz:-):-).

dawna cloe - to mam USG dzień po Tobie, w piątek:-), trzymaj się!!!
A co do chrzestnych to też będę musiała się zastanowic, bo nie dosyc, że dwójeczka przyjdzie na świat ,to my z mężem jesteśmy jedynakami:-).

Anna_ajra - świetny pomysł z basenem, też miałabym ochotę popływac i dobrze wpłynie na mięśnie całego organizmu.

patrysia - sennośc, zmienne nastroje to typowe dla ciąży, ale aby zaradzic niedocukrzeniu spozywaj trochę więcej słodkiego, tylko umiarkowanie:tak:

no to dla odmiany u mnie bedzie dziewczynka...
pani doktor na usg enetycznym zachwycala sie nad wynikami badań, nastepnie zapytała, czy chce znac płeć i wbrew moim przeczuciom, stwierdziła ze na 100% bedzie dzewczynka...

tu z kolei ja jestem troche zawiedziona, bo juz psychicznie nastawialam sie na chłopczyka, mieliśmy wybrane nawet imie, ale cóz jak widac pisane było nam inaczej:-)
teraz zbieram typy na ciekawe imie żeńskie:tak:
Aleksander bedzie musiał poczekać;-)

Dzięki dziewczyny za gratulacje!

Mysza - czas szybko płynie i zaraz będzie 18 -ty

Anna ajra - fajnie, że masz możliwość korzystania z basenu, w ciąży to super sprawa.

Cloe - w poprzedniej ciąży byłam ciągle zmęczona, teraz na szczęście rozpiera mnie energia, choć muszę przyznać, że na spacerkach zaczęłam ostatnio zwalniać...Co do chrzestnych to ja też mam z tym problem.

Patrysia - niższym poziomem nie masz się co martwić, gorzej byłoby gdyby było odwrotnie.Mnie krzywa cukrowa czeka za trzy tyg i nie wiem jak to przeżyję...

Maritka - jak się czujesz dźwigając podwójny słodki ciężar?

Gosia78 - mam nadzieje ze nie bede sie musiala przejmowac ale dziekuje za pocieszenie :-D
ladna.ex.panna - gratulacje dziewczynki :laugh2: - co do imienia to sie nie przejmuj jest tyle ladnych imion a Aleksandra tez ladne :happy:
maritka - szkoda tylko ze ja nie przepadam za slodyczami - przed ciaza moglam jesc kilogramami a teraz jakos mam do nich wstret :sorry2:

pozdrawiam mausie i dzieciaczki :-)

Hej witajcie Dziewczynki,

ja narazie ciągle w pracy i tym samym mam mniej czasu na bb. Po przyjściu do domu "padam już na ryj" i nie dam rady patrzec na komputer. Wizyte mam 10 października i chcę już chyba znowu zwolnienie, bo nawet nie mam czasu na śniadanie itd. Nikt nie pyta mnie czy dam radę coś zrobić, tylko ewentualnie- na kiedy?

Mam nadzieję, że niedługo uda mi się zrobic usg genetyczne i potwierdzić płeć mojej Kruśki. Nie wiem na ile to było wiarygodne w 16 tygodniu.

Gosia78- gratuluję SYNKA!!!!
ladna_expanna- gratuluję CÓRCI!!!

Może by tak dopisywać do tej naszej terminowej listy w miejscu niespodzianek płeć Dzidziusiów zanim się pogubimy?

Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę naszym Mamciom!!!

reklama
:-)witajcie.

Dzisiaj wreszcie wybralam sie na male zakupy i kupilam spodnie ciazowe .To juz ostatni moment bo sie juz w nic nie mieszcze.

dawna cloe, ja tez chociaz duzo odpoczywam to i tak jestem zmeczona, a przy pochmurnej pogodzie to juz padam.
Co do chrzestnych to tez mam problem , oboje z mezem jestesmy jedynakami . Ale cos wymysle.Jeszcze troche czasu jest.

Gratuluje kolejnych synow i coreczek. Ciekawe czy to juz na 100% u wszystkich bedzie .Chyba dopiero pozniej sie okaze.:happy:ladna ex panna potem postaracie sie o Aleksandra.

Ika s nie mecz sie tak , odpoczywaj lepiej, jestes jeszcze na jakis tabletkach?

Pozdrowienia dla wszystkich mam !!!!!!!!!!

I jeszcze pytanko dla mam ktore ida na 3D : kiedy najlepiej pojsc ( pielegniarka poinformowala mnie ze akurat w tym gabinecie robia miedzy 27 a 30 tc )
i jaka cena u was .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry