reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Grrrrrrrrrrrrr tyle się napisałam i wszystko przepadło:wściekła/y:
Nerwicy dostaję z tym internetem. W styczniu neostrada nam się rozsypała i męczę się na jakimś orange bezprzewodowym który na dodatek ma przekroczony limit niech go kulawy wieprz kopnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 9.02 juz będzie z nami szczęśliwie i na zawsze :-D więc obiecuję że się poprawię :tak:Pamiętam doskonale że obiecałam wstawic zdjęcia Miniutka jedzącego kiełbasę i w wersji dziewczynki ale to zbyt trudna i zaawansowana opcja dla tego padła. Z tych samych powodów nie mogę oglądać żadnego filmu wstawionego przez kaskex25 swoją droga gdzie Ty się pszczułko podziewasz???
moniamonis no ja już jestem zdiagnozowana i na etapie "naprawiania" jak wszystko dobrze się potoczy po dwóch dawkach bromegromu który mam rozpisany na dwa miesiące cykl mi się ustabilizuje i końcem marca lub początkiem kwietnia "ruszamy z koksem":-pmoże jeszcze nas wyprzedzicie ;-) albo i razem wylądujemy na jedym wątku ale było by fajnie :tak::-D
patrysia oj przydało by sie przydało. Oliwierek był dwa miesiące starszy od Sewerynka gdy postaraliśmy się dla niego o rodzeństwo :tak: nawet nie przypuszczałam że stanie się tak odpowiedzialny a ma przeciez zaledwie 3 latka taki dorosły się wydaję bawiąc się z nim pilnuje go, troszczy sie o niego, a jak sie razem beztrosko bawią...dla takich chwil chce się żyć i przetrzymie się wszystko.:tak::tak:
Początkiem roku była taka sytuacja: moje "jajolki dydolki " bawią się śniegiem na placu zabaw gdy nagle podchodzi taki szałaput który chce pokazać kto rządzi w tej piaskownicy i nie wiedziec dlaczego rzuca się się na mojego małego kurczaczka. Oli krzyknął na nią bo to była dziewczynka jak się później okazało :szok: i mówi oj oj kiwajac palcem. Dziewuszysko nic sobie z tego nie zrobiło a ten jak sie wściekł podskoczył takim jednym susem do niej i jak ją popchnął z rozpędu to się popłakało dziewcze a ja? ja się stara tylko smiałam i śmiałam i śmiałam :-D:-D:-D a gdzie matka tej psotnicy? na pogaduchach przy innej piaskownicy. :dry:i tak to społeczeństwo się degeneruje...:rofl2:
lileczka zleciało nie? czasem się zastanawiam kiedy to moje dziecię tak wyrosło. Z jednej strony to odległe czasy jak był taki ciupuńki a z drugiej przecież dopiero co się urodził... a my coraz to starsze :dry:
Dziewczyny Marcelinka Igusia boskie na tych zdjęciach :tak::-D:-D to nam sie pannice zrobiły :-)
agawa mój Madulek też mimo że spokojan duszyczka potrafi być nieźle zadziorny. Jak sie na jakąś zabawkę czy jej element uprze a akurat Oli się nią bawi tak bedzie długo krążył i bawił sie w podchody póki podstępem jej nie zdobędzie a wtedy ryk, kwik , zgrzyt.
margaritta gdzie Ty się kobieto podziewasz...:confused::dry:
przyszlirodzice, ulenka trzymię kciuki napiszcie jak będziecie po wizytach.
kropecka śliczna łazięka my niestety mamy małą więc nie mogliśmy tak zaszaleć :sorry2: zdrówka dla Oleczka też jestem przeciwniczką antybiotyków i według mnie społeczeństwo ich troszkę nadużywa, ale to już indywidualna sprawa.
kluska co nowego u Piotrusia? jak znosi to wszystko?
mysza, anna_ajra, gosia, ania, najka, paulineczka i mam nadzieję że nikogo nie pominęłam buziaczki!!!

Cześć Dziewczyny!

Ja juz prawie po chorobie,ale mój biedny Marcelinek jeszcze ma katar,gęsty taki że za nic go nie mogę wyplenić:no: Jak tylko biorę fridę do ręki to moje dziecko zaczyna wrzeszczeć(dosłownie) i ucieka.Jak juz ja dopadne to czuję się jak bandyta,który rzuca się na ofiarę :-(Teraz zasneła upłakana po takim właśnie moim na nią ataku:-:)-:)-(

Patrysia,Agawa
-dzięki za karteczki;-).Wczoraj dotarły,ale to jest miłe:tak:

Agawa-to był świetny pomysł z tymi karteczkami,dzieciaki będą miały pamiątkę:-):tak:

Syneczki- no to lecz się kobietko i działajcie:-DBędę mocno trzymała kciuki:tak:

Kluska-jak Piotruś? Bardzo się o Was martwię i myślę o Was:blink:

Gosia-co u Was? Jak Jasio,mam nadzieje że to jednak nie zapal. oskrzeli...

Margaritta,Anna_ajra,Lileczka,Ania31,Dawna_Cloe,Uleńka,Przyszlirodzice:-):-):-):-):-):-):-)

Lecę odgruzowywać mieszkanie,bo przez ta moją niemoc sie zaniedbało:-pJutro ma przyjechać moja mamisia,M leci sobie na kongres i babcia do nas zawita:-)W przyszłym tygodniu maja dojechać mój tato i brat(czyli chrzestny)z rodzinką:-):-)

Ściskam Was wszystkie mocniasto!

kaśkax25-zapomniałam!Widziałam filmik-Mati super już sobie poczyna:-D:tak:

Anna_ajra-Michaśko też prześledzony na tajnym:-D Spacer rodzinny sie udał,Michaś super sobie radzi:-):tak:

Hej!

Jaś już troszkę lepszy:-), dzisiejsza noc, gdyby nie impreza na dole u sąsiadów do rana:wściekła/y:, byłaby całkiem spokojna. Nadal kaszle i ma katar ale nie gorączkuje i humorek też ma lepszy:-D

Agawa, Patrysia - dziękuję za kareczki z życzeniami dla Jasia!:-):-):-) To był jednak świetny pomysł, Jaś będzie miał super pamiątkę:tak:

Wiecie, im bliżej roczku tym bardziej mi smutno, że my w taki dzień będziemy sami:-(. Mój tata wyjeżdża w sobotę, miałam nadzieję, że uda mi się go zatrzymać do poniedziałku ale nie daje się przekonać:no:.Jedyne co go tłumaczy to kłopoty z nadciśnieniem i konieczność wizyty u lekarza, nie powinnam narzekać bo był przez całe 2 tyg ferii Piotrusia ale cieszyłabym się gdyby został jeszcze kilka dni...

Syneczki - ale Ci zazdroszczę super relacji Twoich maluszków:tak:, mam nadzieję, że moi kiedyś też będą się tak wspólnie bawić...

lileczka - jak po kontroli, chłopaki zdrowe?

Zytka - mam nadzieję, że Jasia ominą oskrzela, na razie osłuchowo jest ok. Nam na rozrzedzenie wydzieliny z noska laryngolog poleciła claritine, na prawdę szybko działa, polecam:tak:

Kluska - jak Piotruś, odezwij się bo my tu ciągle jesteśmy myślami z Tobą...

ladna.ex.panna - Igusia cudna! :-):-):-)
Ulenka - trzymam kciuki za dzisieszą wizytę:tak:

Pozdrawiam wszystkie mamcie!

Hello:-)
Ale dziś jestem nie do życia dzieci doprowadzają mnie do szału Julka dziś w domu rano mówiło że boli ją gardło a teraz wszystko ok więc albo symulacja.. albo nagłe ozdrowienie:confused: ale co tam dzień w domu jej nie zaszkodzi
Patrysia dotarła, to dobrze:tak:ja niestety tak często zaglądam :zawstydzona/y:Od ciebie też już mamy Oliwka ślicznie dziękuje:-D:tak:;-)
Gosia a ja tam bym sie nie obraziła gdybyśmy byli sami. Można fajnie spędzić czas i rzeczywiście naciesyć się tym dniem Mnie czeka mega porządki, mega szykowanie w kuchni kilka dni wcześniej i mega latanie w czasie imprezy . Ciekawe która z nas będzie bardziej zadowolona:sorry2:
Kropecka łazienka świetna:tak:

Cześć kobietki.Wybaczcie zaniedbanie bb:zawstydzona/y: Nawarstwiło mi się tu sporo spraw jak to w zyciu:sorry2:
Syneczki2 "fenkju very macz":-D za pamięć, za wiadomość , za całkoształt :tak:
kaskax25 śliczne pierwsze tuptanie-po prostu sliczne:tak: Niki nadal stoi tylko-jak mówie chodz do mamy to zaraz klap na pupe i na czworakach leci :dry::-D:-D Jak sie czujesz kochana? Maz juz "spakowany'? zdrówka i spokoju ducha dla Ciebie.
Zytka chyba zaden maluszek nie lubi czyszczenia noska:tak: Masz racje z tym ,ze 'napadmy" na nie wrecz:sorry2: ,ale przeciez to wszystko dla ich dobra- nie miej wyrzutów kochana:tak:;-)
lileczka 100 lat z okoazji tych 11 miesiączków-, które wczoraj minęly:tak: Jak po kontroli- wsio ok juz?
Gosia78 zdrówka dla Jasia.To sąsiedzi zaszaleli :sorry2:
dawna cloe ehhh te nasze brzdace ;-)\nie daj sie doprowadzic do szału.Trzymaj sie dzielnie:-);-)
kropecka łazieneczka niczego sobie:tak: pozdrawiam cieplutko
patrysia a u mnie widac jakby ta łazienka kropecki była w zielonkawym kolorze:confused::-D Z kim to wczoraj sie tak ubawiłaś na tym skype?:-D Ja wystarczy ze gadam równoczesnie z bratem i siostra i juz jest niezły mętlik:-D
Kluska... bark mi słow ,zeby wyrazic moje wspólczucie...tak jak Zytka napisała- myslimy tu o Tobie i o Piotrusiu...

Spokojnego dnia caaaaaaaaaaalej reszcie kobietek.Buziale

reklama
syneczki, łazienka ma tylko 4,5 m2 więc duża nie jest i jest zielono kremowo brązowa (to dla Patrysi)

Moje dzieciaki też mają dobre relacje ze sobą. Bawią się razem, Wiktor się opiekuje Olkiem, mile o nim mówi i generalnie widać że się lubią

Do góry