reklama

Lutóweczki 2014

Happymama super że wyjazd się udał :-)
Sylwia moje dziecko jest strasznie żywe i ostatnio coraz bardziej się mnie nie słucha:-( Ostatnio byliśmy w parku tam jest taka fontanna z kamyczkami gdzie dzieci się kąpią no i podczas wieczornego spaceru mały podszedł do tej fontanny i się patrzył na nią ja go zawołałam a on nagle do niej wskoczył:szok: no w życiu bym się nie spodziewała że zrobi coś takiego no i wracał w mokrych ciuchach do domu

reklama
mam tez mnóstwo aronii i mysle co z nia zrobić ,chyba sok,slyszalam ze jest bardzo zdrowy a dla Szymka będzie jak znalazł,tylko sokownika nie posiadam i dupa[/QUOTE]

A masz może jakiś zestaw dużych garnków w których jest durszlak który umisz nałożyć na duży garne i pasuje jak ulał? ja mam akurat takie z philipiaka i robie w nich sok. Na dół podlewasz ok 5cm wody na durszlak dajesz owoce i zasypujesz na samą góre cukrem. Całość się gotuje i wydziela pyszne soki. Póżniej jak przelewasz zaraz gorące to nawet zagotowywać nie musisz i jeszcze nigdy mi sie nie zepsuły. Polecam!!
Ps. przepisy mojej mamy :-D

Cos mi nie wyszło w tym cytowaniu :D

myg moja babcia zawszę robiła takim sposobem jak opisałaś i wcale nie potrzeba sokownika! :)

My osobiście posiadamy taki sokownik i szczerze mówiąc wcześniej był częściej używany a teraz nawet nie ma z czego robić soki kiedyś robiliśmy z porzeczek, jabłek a teraz porzeczki wykopane bo na ich miejscu powstała szklarnia, przydało by się też trochę w ogródek wejść bo już nie widać w nim warzyw tylko chwasty :) Ale z tym poczekam do wizyty u lekarza jeżeli będzie okej to biorę się po mału za ogródek.

Ide do kuzyna ba kawkę 3w1 i będziemy sobie plotkowali i zajadali się lodami bo On taki sam łakomczuch na słodycze jak ja :)

malkus - u mnie też tak było że mąż sukni nie widział, tylko dlatego że chciałam żeby zobaczył mnie w pełnej krasie, w makijażu fryzurze, welonie itd..

Ja miałam dzisiaj tzw. zły dzień. Wszystko nie tak. W pracy schody, nawet jeansy mi pękły w kroku. Później wizyta u gina do której nie doszło, ale to opisałam na "wizytach".
Do tego leje od popołudnia jest tak jakoś lepko i wilgotno, mąż wyjechał w trasę i w ogóle same nieszczęścia.:crazy:

dzasti iwtaj po przerwie:)

kasia2506 przeraza mnie moment, w ktorym dziecko przestaje spac w dzien;)

magdzik ale mialas przygode nad tym jeziorem:( ja sie boje mojego w wodzie puszczac zeby chodzil bo mam wizje, ze sie przewroci i wystraczy, ze sie zakrztusi i straci oddech. a synke sie przestraszyl czy ok? a co do porodowki to jeszcze troche i sie meczyc bedziesz znow hehe

happymama a no wlasnie ty na wakacjach bylas:) a sie zastanawial gdzie cie wcielo;) dobrze, ze wypoczeta i, ze tesciowie zadowoleni. nie taki wilk straszny jak to sie mowi ;)

bb_anna sa takie dni:/ jutro bedzie lepiej! ale te spodnie w kroku mnie rozbawily:) przepraszam:zawstydzona/y:

Bb_Anna dzisiaj chyba faktycznie jakiś pechowy dzień - u mnie też zamiast wziąć się za coś to nic mi się nie chce, byłam dzisiaj zrobić grupę krwi to jak zawszę z moim szczęściem trafiłam na tą pielegniarke co ma problem ze znalezieniem u mnie żyły i zawszę muszę długo tam siedzieć i prawie że mdleć <nienawidze pobierania krwi> do tego boli mnie podbrzusze i upławy to dzisiaj chyba mało że mnie nie zalały ;/ a zauwazyłam że przed każdą chęcią siusiania tak jakby trochę wydzielają się upławy wodniste.
I ogólnie coś mnie takie duszności łapią tzn ciężej mi oddychać a teraz trochę kręci mi się w głowie ;/

hej dziewczyny.
Masakra, spałam dziś 5 godzin i czuję się okropnie, znaczy pod względem samopoczucia :/ w ogóle nie umiem się wyspać kiedy męża nie ma w domu, a tu jeszcze jedna noc... :/ Może okaże się, że dziś to mój nienajlepszy dzień, bo na wczorajszy nie narzekam. Ale widzę, że u Was nie było najlepiej. Więc dziś życzę udanego dnia ;-)

witam :)
u nas słońca nie ma a i tak ma być ponad 30 stopni...

happymama witaj po urlopie
magdzik wszystko się dobrze skończyło więc teraz już na pewno będziecie bardziej uważać... czasem takie sytuacje mają pozytywne strony...
marta a ja mam tak, że spałam ponad 7 a czuję jakbym spała 5 ... rano nie mogę wstać:-(
po pracy robię napad na H&M...bez spodni ciążowych nie wychodzę :-p
potem urodziny mojej przyjaciółki, już się nie mogę doczekać reakcji na prezent
miłego dnia

reklama
Witam u mnie słoneczka brak niebo na maxa zachmurzone no i strasznie zimno brrrr ...

dzis chyba zrobimy tylko zakupy i bedziemy siedziec w domku przy pysznej herbatce z cytrynka:-p

Jane udanych zakupow no i urodzin :tak: a co kupiłas na prezent ??

Miłego dnia dziewuszki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry