Hej hej witam po weekendzie!
Sylwia - mnie też coś kłuje jak się najem ale mnie za to po lewej stronie pępka, a w czwartek to mnie sam pępek zaczął tak kłuć że myślałam że zwariuję...
Katia i malkus - też chcę pościel z tej firmy!
Mam czasem wrażenie że czuję już maluszka, ale mogę się mylić. Nie jestem pewna ale czasem coś tak specyficznie popukuje od środka
W przesądy nie wierzę. Ani w senniki, zabobony - wręcz się przeciw nim buntuję. Jeśli chodzi o ślub to na przekór wszystko zrobiliśmy. Miesiąc bez "r", nocka przed ślubem razem a nie osobno, nic niebieskiego nie miałam, zero jakiegoś wystawiania butów i innych szajsów, nie było pierwszego tańca.. ale każdy ma prawo postępować wg swoich zasad w życiu
Dzisiaj rano poleciałam do laboratorium zrobić morfologię, mocz i TSH, po południu ściągam wyniki z internetu i na 18.00 lecę na wizytę do gina!

Jestem strasznie podekscytowana bo może będzie coś widać w kwestii płci...oby!
Jak już wspominałam, jeśli się coś wyjaśni to wtedy zakupię pierwszy ciuszek z tej okazji.
W ogóle mam świetny humor bo w czwartek jedziemy na 4 dni z mężusiem i moimi rodzicami do domku nad jeziorem, który uwielbiamy. Do tego właśnie dzisiaj rano zarezerwowałam wypad nad morze z moją Mamą na 5 dni we wrześniu!