reklama

Lutóweczki 2014

heja! ja padam na twarz:/ bylismy caly dzien nad jeziorem i synek nie chcial isc spac ani na chwile wiec caly czas zabawa z nim:) ledwo sie ruszam taka jestem zmeczona, jutro caly dzien odpoczywam nie ma bata;)

sywlia9 no jak najbardziej wizyt czestszych sie dopominaj:) zapytaj moze czy sama mozesz sobie badac szyjke chocby co kilka dni?

kasieczek to sa teki pieluszki ktore maja takie jaby majtki i do nich wkladasz wklad. sa rozne rodzaje tych wkladow o roznej chlonnosci i zrobione z roznych materialow. no i jak siku to zmieniasz te wklady ale jak kupa to nie wiem czy calosci nie tzreba zmienic:) sama nie stosowalam ale mialam to na mysli. PIELUSZKI wielorazowe

reklama
beti to cie synek nie oszczędza ;-)

kasieczek to są właśnie takie pieluszki jak beti napisała, mają zwolenników i przeciwników... ja jeszcze nie wiem do jakiej grupy się zaliczę :-p ogólnie na pewno plusem jest to, że nie maja w sobie chemii a minusem to, że trzeba je prać. Jak poużywam to się przekonam:tak:

sylwia 9 mysmy tylko dlatego tej mazdy nie kupili bo jednak 2 foteliki na tych siedzeniach takich kanapowych jest troszke malo miejsca a w tym co my mamy kazdy ma odzielne wielkie siedzisko a tak pewnie by byla ta mazda bo ta nowa 6 jest po prostu piekna :) a teraz jak 3 fotelik dojdzie to sie ciesze ze mam to auto co mam bo by bylo ciezko :-D

Beti1986 ale synek Cie wymeczyl :) Jutro koniecznie odpoczynek i dzień lenistwa bo kurcze nalezy Ci sie po dzisiejszym dniu :) A można w ogóle samemu badać szyjkę? Nigdy nie słyszałam o tym...

daria0607 a jaki macie teraz samochodzik?? w sumie trzeba myslec przyszlosciowo bo pozniej moze nie byc kaski na zmienienie autka :)

Cały dzien dzisiaj jem i wszystko popijam sokiem pomaranczowym :) a teraz ide sie kapac i do lozeczka obejzec cos w TV z mezem :)

sylwia9 no mozna badac, tylko tzreba rece umyc albo w sterylnych rekawiczkach:) ja pamietam, ze przed porodem jak poszlam do lekazra i powiedzial mi jak wyglada moja szyjka to w domu sama stestowalam palcami:) i wiedzialam o co mu chodzi. a jak juz sie zaczal porod ale bylam w domu to balam sie zeby za pozno nie pojechac weic tez kilka arzy sprawdzalam jakie mam rozwarcie (czuc dziurke w szyjce)

daria to jest właśnie to co ja powtarzam żeby nie patrzeć ma wygląd tylko funkcjonalność. 3 dzieci w tym nastolatek ponad 180 wzrostu to musze mieć z tylu 3 wygodne osobne siedzienia a nie żeby skuleni siedzieli między fotelikami. zwłaszcza jak do pl pojedziemy bo to plus pies będzie. na razie wciaz bez auta i jutro też nie damy rady kupić może we wtorek. płakać się chce. nic załatwić. ja mialam Peugeota i bylam zadowolona niestety jeżdżę nie szanują auta to w końcu nie wytrzymał ale i tak podziwiam co przez te lata ze mna wytrzymał i ciągle był na chodzie. umiał nawet ruszyc na trójce biedne moje autko :'(
Ja zauważylam że szybko się męczę tzn zasapie się przy byle większym wysiłku. zwłaszcza pod górkę lub po schodach jak idę.

Cześć dziewczyny :)
Wczoraj cały dzień byliśmy na basenach. Troszkę popływałam sobie, opaliłam i doszłam do wniosku że wyglądam jak wieloryb.
Mąż pojechał i kolejny tydzień aż do soboty wieczór zostaje sama z dziećmi :(
W kwestii auta ciekawa jestem wyboru, bo kiedyś pewnie będziemy zmuszeni zmienić.
Teraz mamy toyotę z 98 roku, ma już po ponad 300 tyś. Przejechane i tfu tfu nic nam sie nie psuje. Jestem bardzo przekonana do japończyków.

Ten tydzień zapowiada sie ekscytująco , bo bardzo dużo wizyt mamy;) ja też, mam na czwartek.

czesc
i u nas wczoraj rodzinny dzień,bylismy nad jeziorem,moj maly tez ciagle z mama i nie daje mi odpocząć,Beti1986 odpoczywaj

my tez myslmy nad zmiana autka na razie zbieramy kaske bo myslimy oz miane tak luty /marzec w przyszłym roku
Kerna pociesze cie ze ja tez wyglądam jak wieloryb,brzuchol już mam tak duzy ze kolezanka fotograf stwierdzila ze robimy sesje ciazowaw październiku bo brzuszek już będzie fajnie widoczny :szok:

i u mnie w tym tygodniu nawal obowiazkow ,codziennie cos w kalendarzu,dzisiaj dentysta na 11,nenawidze dentystów ale musze pojsc bo żeby leca mi strasznie

sylwia9 mysmy wybrali forda s maxa bo jak jeździliśmy do polski to byly tak 2 wozki pelno ciuchow i inne klamoty;p trzeba bylo to zmiescic;p dzieci na fotelach maja pelno miejsca a ja miedzy nimi tez;p a jak chce wiekszy bagaznik to siedzenia moge sobie jeszcze do przodu pociagnac :) i najważniejsze malo pali ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry