reklama

Lutóweczki 2014

a ja czuje malucha w dole brzucha i bardziej z prawej strony.
Moje dzieci wiecznie siedzą przyklejone do mojego brzucha i czekają więc cieszyliśmy się ogromnie że córce się wreszcie udało coś poczuć.

Katia- przestań się stresować tymi ruchami, ja w pierwszej ciąży dopiero koło 18 tygodnia zaczęłam cokolwiek czuć a ty byś już chciała żeby kopał non stop;-)

a ja nie cierpię śledzi!:tak:

reklama
Happymama więcej dla nas :-p A poważnie to ja właśnie staram się myśleć tak jak piszesz, pierwsza ciąża i cieszę się, że cokolwiek czasem poczuję, ale nie wpadam w panikę jak jest cisza z tamtej strony ;) Dziś troszkę po śniadanku maluch się odezwał więc pewnie warzywka mu smakowały :-) A po śledziach była cisza haha ;-)

Ja to nawet za okno nie patrzę, bo aż mi się nie chce...Ale dziś wraca mąż więc pewnie nabiorę chęci do życia :-)
Co dziś szykujecie na obiadek?

no a ja jak zwykle z doskoku ;-) niby człowiek na L4 a nie ma na nic czasu
tak piszecie o tych ruchach dziecka, ja chyba do końca nie umiem ich wyczuć :-(
dzisiaj piękna pogoda więc pewnie znowu pojadę na cały dzień na wieś bo szkoda marnować tak pięknego słoneczka
udanego dnia dziewczynki i do usłyszenia potem

marta u mnie na obiad pomidorowa na swojskich pomidorkach ;-) oraz mielone z ziemniaczkami i mizeria :-p ja to bardziej wole to pierwsze no ale mezus chciał mielone wiec niech ma :tak:

Kasia_82 miłego dnia zycze ... korzystaj z pogody :-)

No tak, u mnie obiad bez mięsa to nie obiad ;-) Ja to myślę nad jakimś makaronem...No i podobnie jak wczoraj Sylwia dziś ja biorę się za wypieki, ale tym razem słodkie bułeczki z marmoladą...Pierwszy raz będę robić, ciekawe czy wyjdą...Co się pewnie nawk...nie będę mówić brzydko, ale zawsze tak mam, to moje.
A możecie doradzić mi jakiś fajny film na wieczór z mężem? Niekoniecznie romantyczny, może być komedia, albo dobry horror.

Marta dzis leci kogel mogel 2 wiec jak cos to mozecie sobie poogladac smiechu napewno bedzie duzo ;-)

Katia no niestety nie mieszkam w Łodzi ... jakby tak było to bysmy razem sie włoczyły po sklepach :-p

Ja jeszcze nie wiem co zrobię na obiad. Może schabowe? Do tego smażone pieczarki z cebulką i ziemniaczki. Zobaczę jeszcze. Mój Mąż dziś wraca późno, bo ok 19, więc mam czas, aby się zastanowić.

Monila, fajnie byłoby razem pochodzić po sklepach :-)

Marta to udanych wypieków :-)

Kasiu miłego dnia!

Happymama obiecuję więcej luzu :-)

Spać mi się chce. Oglądam ddtvn i tak mnie ta pieńkowska wkurza, że nie mogę :-p

u mnie wlasnie wyszlo slonko:)

marta oj kiedys lubilam horrory:) ale zawsze spac nie moglam i teraz nie ogladam bo pozniej boje sie wstac z lozka siku albo wystawic reke spod koldry ;)

katia pienkowska i tak sie poprawila ale zawsze mnie ona denerwowala jak sztorcuje tego swojego programowego partnera. nie do konca sie nadaje do tego programu.

kerna a ty gdzie?!

reklama
Katia też nie cierpię Jolanty! Ona jest straszna, oglądałam, ale jej zachowanie tak mnie drażni, że przełączyłam na kolejny durny program na polsacie ;) Uwielbiam jak jest Wellmanowa i Prokop, wtedy jest wesoło :-D
Beti skądś to znam, horrory jak oglądam to tylko jak jest mąż co najmniej dwa dni i nie przed samym spaniem haha Kiedyś dawałam radę, a teraz wyobraźnia już totalnie szaleje ;)
Monila koniecznie zajmij się czymś, żeby myśli nie krążyły tam gdzie nie trzeba. Ja życzę pozytywnego nastroju i dużo uśmiechu, bo to zawsze pomaga :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry