• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

ja tez jeszcze tak daleko myslami nie siega do szczepien ... ale mysle ze napewno skonsultuje to z lekarka jak juz przyjdzie czas szczepień;-)

delektuje sie pysznymi pomidorkami gruszkowymi ... mniam :-p

reklama
czesc
wrocilam z banku w deszczu ,ale bylam w biedronce ,kupiłam kilka rzeczy ,nawiedzilam tez Pepco ale jakos nic mi się nie podobalo,stan konta nie ruszony:-)

boze co za pogoda ,nic się nie chce i zimno jest,na obiad rosol

Dzień Dobry,

Beti ja mam tak samo :) A już nie mogę się doczekac aż po całym brzuszku dzidziuś będzie kopał :)

Kasoku bidulko może powiedz swojej gon o tych zaparciach i przepiszę Ci jakiś bezpieczny syropek, 3mam mocno kciuki za wizytę!!

Marta a Ty spać nie możesz hehe :) powiadasz że po śledziach maluch się nie odezwał :) U mnie na obiad dzisiaj kalafiorowa :) Będziesz robić bułeczki - pewnie drożdżowe? Ja wczoraj robiłam po raz pierwszy rogaliki drożdżowe i wiesz co było najgorsze że jak wyrabiałam te ciasto to nie wiedziałam czy już wyrobione chociaż odchodziło od dłoni :) Na szczęście po 3 h wyrosło :) Robiłam rogaliki z marmoladą i czekoladą :)

Katia z przyjemnością podrzuciłabym Wam wszystkim bo wyszła mi duuuża micha tych rogalików :) Kochana nasze dzidziusie są jeszcze za małe żeby aż tak je czuć w nocy jak się śpi :))) Mnie też dzisiaj ta pogoda chyba muli, a co do Pieńkowskiej to ja jej w ogóle nie lubię :)

Monila no i pogoda od Ciebie przeszła do mnie ;/ dzisiaj tak samo pochmurno i pada ;/ uwielbiam odpusty! :)

grzechotka a kiedy synek idzie do przedszkola? Dobrze że z małym już dobrze :tak: ciasto marchewkowe uwielbiam! :)

Hai leżenie dobra rzecz - choć faktycznie możesz czuć się mało potrzebna tak jak pisałaś, ale wiedz że robisz to dla maluszka i jeszcze zdążysz ze wszystkim :) a fajnych masz znajomych że sami siebie i Ciebie obsługują :)

myg wcześniej tez miałam piec gazowy i tak samo spalał mi wszystko :) a co do tych szczepień to słyszałam tyle że są bardzo drogie..I tak jak Verita pisze to chyba drażliwy temat, bo też mam znajome które maja podzielone zdanie na ten temat....

U nas tak jak pisałam pogoda beznadziejna, co chwile popada, wieje zimny wiatr, pochmurno, głowa coś mnie pobolewa i czasami brzuch... Beznadziejny dzień się zapowiada nie lubię takiej pogody :-(

1610.jpg dziewczynki nie chce was martwić ale jeżeli jeszcze sobie tego nie wyobrażałyście to wam pomogę:-D

Załączniki

• 1610.jpg
    1610.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 50
Grzechotko :-D ja o tym jeszcze nie myślę. Cieszę się, że brzuszek rośnie. W lutym będę płakać Mężowi w rękaw, a teraz to tylko radość :tak:

Stlwia9 takie dni jak dziś są przeznaczone dla herbatki, kocyka i książki :tak: Trzeba z tego korzystać

ja już przez tę "metamorfozę" przeszłam 3 razy i nie było tak źle:tak:;-)

u mnie na obiad faszerowane naleśniki a dla dzieci naleśniki na słodko. Farsz właśnie skończyłam, zaraz po kolei odbieram dzieci bo o 14.00 z synem do dentysty i muszę najmłodszą wcześniej odebrać z przedszkola.

na dworze brzydko!!!

co do szcepień to ja szczepię tylko na te podstawowe a i te odwlekałam w czasie ile się dało. Tak samo z antybiotykami nie daję i sama nie biorę chyba że naprawdę nie ma innego wyjścia. U mnie z kolei w rodzinie jest przypadk porażenia poszczepiennego i zawsze się bardzo obawiam tych szcepionek, po za tym ciągle pojawiają się nowe a inne wycofuję no i strach po prostu.

ja tez nie mysle o tym jak bede wygladac po ciazy ... najwazniejsze aby maluszek przyszedł na swiat w swoim czasie i cały i zdrowy;-) a pozniej bede sie martwic zeby dojsc do wczesniejszej figury ;-)

popijam herbtke , patrze na film ... zaraz musze rozwiesic pranie a po filmie ide do łozeczka pod kołderke bo oko samo mi sie przymyka ;-)

reklama
Co do szczepien pierwszy byl szczepiony na rotawirusy i pneumokoki, drugie tez zaszczepie... Co do opinii przeciwnych, kazdy ma wybor... Moja kuzynka byla przeciwna, nie zaszczepila, dziecko przeszlo sepse, ledwo przezylo...Doktor powiedzial jej, ze szczepionka wiele by dala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry