reklama

Lutóweczki 2014

reklama
hej
hmmmm dziś nie mam za dużo do powiedzenia:no:

kasoku a ta lewatywa nie pomogła:szok:
katia ja w pierwszej ciąży czułam ruchy ok 20 tyg to ty i tak wcześnie czujesz
z synkiem -Kubą ok już chciałabym żeby do przedszkola poszedł bo go roznosi po domu a ja już nie mam siły bawić się wiecznie w lego hero factory - czytaj walczenie albo wyścigi samochodowe albo sklep samochodowy .
jak nie chce mi się bawić to ten szantażysta pyta czy jak będę miała 2 dziecko to też się z nim nie będę bawiła :-D:baffled:

też bym pochodziła po sklepach ale brak mi jednej zasadniczej rzeczy - kasy :-D:baffled::angry: dziś jeszcze musze zapłacić 100 za książki do przedszkola ubezpieczenie wyprawka :szok::angry:

a co do wypieków to ja wczoraj popełniłam pierwszy raz ciasto marchewkowe i nawet dobre wyszło:-D

Kochane Dziekuje Wam bardzo za wspracie !! ;-) I oczywiście Gratuluje Wszytskim udanych wizyt !!

Ja musze Wam powiedzieć, że leże, leże i jakos tak mi już lepiej (przynajmiej narazie ) bo wiem że jak bede leżeć to bedzie wszystko okej innej opcji nie biorę pod uwage !! :tak: teraz 18 ide na kontrole i mam nadzieje że i ja poznam już płeć mojego maleństwa !! Powiem Wam szczerze że teraz nie czuje sie jak w ciązy w sensie bardzo dobrze mi, tylko dzidzia daje o sobie znać .. wczoraj mnie łaskotała od środka aż zaczełam sie śmiać na głos .. mój mąż i syn nie wiedzieli z czego ja tak sie ciesze i popatrzyli na mnie jak na wariatkę a jak im powiedzialam że dzidzia mnie łaskocze to mi mój m powiedział że poprostu on chce żeby jego mama sie śmiała a nie płakała ha ha ;-):-)

plan na dziś hymm bede leżeć i jeśc ha ha może mnie ktoś odwiedzi hymmm bo teraz mam codziennie gości i najlepsze jest to że oni mnie obsługują u mnie !!

co do przbojów kulinarnych to narazie sie Wam niczym nie pochwale bo do lutego maja mama obiecała mi gotować ... mąż robi kolacje ..mama mi jeszcze śniadania nosi az tak dziwnie sie czuje taka nie przydatna .. ;-)

witam
nie robcie mi ochoty na polskie jedzenie bo oszaleje :zawstydzona/y: u nas sledzie to moze w jakims pl sklepie a daleko mi do niego
pogoda pod psem, wczoraj juz wyciagnelam kurtke straszne wiatry
a na kupkanie to radzilabym jakis starych sposobow np jogurt z kiszonymi ogorkami itd i wiecej wody pic to moze cos sie ruszy :cool2:

Witam z rana:cool2:
Kasolku nie znam sposobów na kupki:no:
Hai tak trzymać leżeć i walczyć :-D
Grzechotka ciasto marchewkowe :angry: ten mój piec gazowy juz wiem że przypieka od dołu i lipa totalna z wszelkim ciachem a szkoda:baffled:
Wczoraj byłam u mamy i mam hmmm duuużo gruszek :-) jeszcze jabłka i buraczki także będę dzisiaj zakopana w przetworach:tak:
Mąż śpi a jak wstanie to robi obiad, ja już tego nie biore na siebie.
Porusze tutaj następny temat: Co dziewczyny sądzicie o szczepieniach na rotawirusy, pneumokoki itd.?
Szukalam troche informacji na internecie ale co wypowiedż to inna opinia i niewiadomo:dry:
Miłego dnia życze wszystkim u mnie pogoda barowa nic tylko iść do baru i sie napić, monila to samo co u ciebie. A wogóle z jakiego miasta ty jesteś?

dzasti gratuluje synka:) synki sa zajeb... ;)

grzechotka no to niezle zabawy juz macie hehe. ja ci powiem, ze ogolnie nigdy nie lubilam bawic sie z dziecmi i teraz tez nie przepadam. to chyba poprostu z lenistwa:) tazke oficjalnie wspolczuje;)

hai ciesze sie, ze juz lepiej sie czujesz. daj znac koniecznie po wizycie kontrolnej. organizajca u was pelna takze to najwazniejsze, ze masz wsparcie rodziny. a jak czesto teraz bedziesz miala kontrole?

myg szczerze to tak jak w necie tutaj na forum tez kazdy bedzie mial cos do powiedzenia. musisz poczytac i sama zdecydowac bo zrobisz jak sama uwazasz. fakt jest taki, ze przecietny czlowiek nie ma takiej wiedzy aby moc w pelni ocenic co jest dobre a co zle jesli chodzi o szczepienia. bo jedni mowia zeby szczepic na wszystko a inni przestrzegaja przed tym. i kogo sluchac? ja szczepilam na pneumokoki i bylo ok.

Ostatnia edycja:
Drazliwy temat szczepienia. Ja sie juz rok mecze z tym a teraz bedzie jeszcze na rok , do tego tutaj sa darmowe te szczepionki tylko czy potrzebne??? Co osoba to opinia. Mozna otworzyc osobny watek i tam pisac bo wiem ze dla wielu jest to drazliwy temat i czesto wywoluje klotnie. Ja na razie mam zamiar odwlec szczepienie na rok potem pomysle..

oooo tak uprzatnełam mieszkanko , duzo tego nie było wiec i tez szybko mi zeszło :-)

hai kochana lez lez i jedz ;-) fajnie ze Cie codziennie ktos odwiedza ;-) zawsze to lepiej z kims pogadac niz lezec samemu ;-)

Monila odganiam Twoje złe myśli! Niech idą a kysz! :tak:

Grzechotko dobrze, że z Synkiem lepiej. Niestety mamy paskudną pogodę, więc nawet plac zabaw Cię nie uratuje od lego. ;-) Mam nadzieję, ze szybko pójdzie do przedszkola i odpoczniesz trochę :tak:

Dzasti jeszcze raz gratuluję :-)

Hai cieszę się, że czujesz się lepiej :tak:

Myg, Beti, Verita ja jeszcze nie wiem co zrobię ze szczepieniami.

reklama
myg ja jestem za szczepieniami i na pewno zaszczepię na rota i pnemokoki melingokoki. Syna też szczepiłam i wierzę że dzięki szczególnie szczepionce na rotawirusy nie zachorował mocno a w szpitalu dzieci bardzo chorowały ( byliśmy w szpitalu jak miał 2 miesiące potem 1/5 roku) w żłobku też dzieci chorowały on się trzymał.
Moja siostra zaraziła się melingokokami jak miała 3 lata potem sprawy się szybko potoczyły sepsa śpiączka paraliż teraz ma 19 lat i ... no cóż wolę zaszczepić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry