reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hejka. A ja mam bóle dziąseł? Zębów? Pół paszczy mnie boli. To już czwarty rax w tej ciąży i nic nie pomaga. No i jak wy chodzę jakby główka już wisiała. A ruchy są bardzo bolące. Że dziś humor kiepski to wygadałam się mężowi ze swojego losu i myśli ale mówi że jeśli mi to pomogło to ok ale nic nie zakumał. Hehe ale mi lżej

Kasoku no jesteś! Co u Ciebie?

reklama
Dzień dobry Dziewczynki ;-)

Spać mi się już dawno nie chce. Pół wargi mnie boli przez tą opryszczke. Duża nie jest, ale już dawno mialam i mnie wkurza. Pewnie mi wyszła ze stresu. Zawsze tak mam jak się zbliża jakis wielki dzień.
Blindwillow z tego co kojarzę, to też miałaś niedawno. Lekarz Ci coś na ten temat mówił? Bo ja dopiero mojego zobaczę w czwartek, ale wydaje mi się, że trzeba czekać aż zejdzie i tyle.

Grzechotka, Dzasti trzymam kciuki :-) Dajcie znać jak się akcja rozwija ;-)

No niestety skurcze przeszły ok 22 poszłam spać potem obudziły mnie o 3 nieco mocniejsze ale teraz znowu cisza :-( no to następny dzień przed nami dziś ktg
Do cc równo tydzień

Dzien dobry,

U mnie tez cisza. Niedlugo jade na ktg. Pierwszy raz...ciekawe co mi powiedza....

Tak Joasia, dobrze pamietasz. Moja gin powiedziala, ze ta na ustach grozna nie jest...mi zeszla po 3 dniach i malutka byla na szczescie..

Witam tak przelotem i lecę szykować Maję do szkoły. Mikołaj już nie śpi, gapi się na mnie. Taki mały E.T.:-) w nocy znowu walczył ze mną ponad 2 godziny. Mleko oczywiście znowu trzeba było ściągać. Muszę chyba te osłonki kupić, bo mi zeżre całe cyce.
Dziś mam gości, przyjeżdża siostra z rodzinką zobaczyć naze cudo. Trzeba ogarnąć chałupkę, bo wczoraj nie dałam rady.

Mikołaj właśnie podłożył bombę biologiczną:-)

No to lecę:-)
Tym, które chcą życzę rozpakowania:-) ciepełko idzie, więc będzie można skrócić werandowanie:-)

Dzísiaj noc w miare przespana :-) zaraz się biore za sprzątanie wstawie zupe lece do lekarza z młodym a potem czas zabrać się za pisanie pracy zaliczeniowej no i prasowanie tak się do mnie uśmiecha ale jakoś mi się nie chce za to zabrać :/
ciekawe jak tam dzasti :-)

fajnie że już na te ktg chodzicie ja mam się dopiero zgłosić 14.02

Dzień dobry :)

a ja trochę wczoraj poćwiczyłam (zaledwie 20 minut) i teraz czuję się jakby nieco połamana... ale lekarz zalecił lekkie ćwiczenia kilka razy w tygodniu, więc posłusznie je wykonuję ;P Na wcześniejszym etapie ciąży bałam się, że ćwiczeniami przyspieszę poród a teraz kiedy jest już 37 tydzień jakoś mniej się tego obawiam, tym bardziej że nie czuję żeby poród się zbliżał...

A Wy ćwiczyłyście/ćwiczycie w ciąży? Macie jakieś doświadczenie związane z przyspieszeniem porodu przez wysiłek fizyczny?

Witam.

Aaaale się dziś wyspałam :D w końcu :)

Agawilq ja ze sportu tylko Eurosport :D Nie powiem miałam ochotę na spacery, basen ale lekarz zakazał nawet seksu więc się z nim nie kłóciłam.

reklama
Do góry