reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Ja też życzę wszystkim na dzisiejszych wizytach serduszek :))

Ja jestem taka słaba... generalnie dobrze się czuję, ale normalnie jestem słaba jak mucha... łeb mi leci na biurko....:(

reklama
czesc kobietki;-)

Truskawa_87 Małkus dobrze pisze ,teraz cieszcie się z tego małego cudu:-)

no ja tez już siedze jak na szpilkach,za godzine jade na wizyte ,mam nadzieje ze wszystko jest ok

małkus daj koniecznie znać po wizycie, ja zaciskam kciuki żeby wszystko było ok ;-)
Jestem ciekawa czy zobaczysz tyle samo co ja, bo mamy ten sam etap ;-)

Witam truskaweczkę;-) Życzę Ci dużo szczęścia i fajnie, że jesteś z nami ;-)

sylwia781122 również powodzenia ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry :-) Widze po wizytach same pozytywne infromacje :-)super. Za dziewczyny ktore dzisiaj maja lekarza tez 3 mam kciuki aby wszysto bylo oki. No moja wizyta dopiero jutro. A ciagne mi sie to do tego jutra haha Ale juz tyle czekalam to do jutra dam rade ;-)
truskawa_87 Widzisz juz sie cieszycie :-) Czasem lepiej tak niechcacy niz sie starac pare lat.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Pamiętajcie tylko że czasem trzeba dłużej poczekać na "widoki", bo ja jestem tego przykładem.
W 6 tyg nie było nawet zarodka mimo że wiem, że owu miałam dość wcześnie (12-13 dc) bo mam krótkie cykle.
Także nie denerwujcie się czasem. Ja dopiero w 8 tygodniu zobaczyłam mój cud świata z serduchem :D

Ja wczoraj miałam jakiś kryzys wieczorem. Nie miałam siły ręką nogą ruszyć, totalna niemoc.
Przespałam się wieczorem i o 23 już w łóżku leżałam, straszne! Aż zła na siebie byłam.
Od paru dni mnie też lekko mdli wieczorami.

Tom i Jerry no to jutro razem bedziemy trzes tyłkami , ja tez mam jutro wizyte no i te strasznie do niej mi sie ciagnie ten tydzine to poprostu trwa i trwa... :-p na ktora masz wizyte ?? bo ja musze cały dzien sie naczekac ... wizyta na 18 ...;-)

tryskawka Gratuluje :-)

BB_Annna ja to o 22 juz nynam , a w dzien mam chyba z 3 albo 4 drzemki ;-)

Monila ojj no to masz troche wiecej czekania :-p Razem sie cykamy ale ja troche krocej. Mam na 8 rano ale dlatego, bo od razu mocz i krew a no i syna po poludniu bym nie miala gdzie zostawic a tak to w przedszkolu jest. :-) A to tez twoja pierwsza wizyta? Wiem, ze niektore dziewczyny ida juz w 5 tc i juz czasem cos widac.

to moja 2 wiyzta , musiałam isc tak wczas ze wzgledu na zwolnienie lekarskie poniewaz u mnie w pracy kobiety w ciazy nie moga pracowac ...;-)

Monila to teraz leniu****esz w domku :-) Fajnie. Bylo juz widac cos na usg na pierwszej wizycie? U mnie to dopiero pierwsza. Ale jak patrzylam do ksiazeczki syna to bylam pierwszy raz w 10 tygodniu :-) no wiec teraz i tak szybko ide hehe .

reklama
ja byłam tydzien temu i było widac tylko pecherzyk ciazowy ktory miał 1,24 cm , mam nadzieje ze jutro bedzie juz widac fasolinke :-)

Do góry