Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Coraz częściej piszemy o jedzeniu więc pomyslałam sobie o takim wątku.
Na naszym głównym wątku "Luty 2012" pojawiały się już przepisy... Może warto byłoby mieć wszystko w jednym miejscu.
No to kto zaczyna? :-)
Co prawda ostatnio przez mdłości nie mam ochoty na gotowanie czegoś nowego, a właściwie to nawet przy oglądaniu zdjęć potraw mnie mdli i na blogu panuje cisza, ale liczę na to, że znów się rozkręcę
Edyta, to naprawde Twoj blog? Nie raz do niego zaglądałam i zaglądam Robiłam juz kilka razy przepyszne Chrupiące migdałowce, polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-musztardowym i pulpeciki w sosie koperkowym...było tego więcej tylko juz nazw nie pamiętam...A sałatka z serem jest przysmakiem mojego męża
Ciesz się, że moje przepisy się sprawdzają
No i miło mi poznać kolejną czytelniczkę
Już zaczynam się zastanawiać jaki tort upiec na piąte urodziny synka, bo to już niedługo. On na pewno najbardziej byłby zadowolony z czekoladowego, ale na blogu mam już chyba trzy przepisy na tort czekoladowy. Trzeba wymyślić coś innego
Edytko, pierwszy strzal i od razu w dziesiatke Zabilas mnie ;-)
Jestem pod wielkim wrazeniem Twoich przepisow (a poki co obejrzalam tylko kilka...)
Ciesze sie, ze "na Lutym" mamy taka MISTRZYNIE w gotowaniu
no ja sie podpisuje pod tym co napisała aguula...na niektóre przepisy to tylko sobie patrze bo nie mam odwagi sie do nich zabrać
Ciesze sie do montora, że akurat trafiłysmy na to samo forum i ten sam miesiąc
A dzis pomysłów na obiad brak...zjadłam suchego rogala z makiem i sie zapchałam....
Moze zrobie naleśniki...
Haha ja jako "mistrzyni kulinarna" na drugie danie (na pierwsze była zupa jarzynowa) jem 2 pomidory pokrojone w plastry, posypane siekaną cebulą posypane solą i pieprzem z kromkami chleba z masłem ))
Tak się dzisiaj naczytałam na forum o Waszych zachciankach pomidorowych, że mi też się zachciało
A naleśniki smażyłam w środę i zrobiłam z nich krokiety z mięsem - przepis czeka na wstawienie na blog