reklama

Lutówki na zakupach

dobrze mieć takie fajne klientki:tak:mi moja robiła piękne szydełkowe czapeczki dla Nicol:-)strasznie lubie takie dzydełowe czy na drutach robione bajery.Kiedyś wsego czasu sama na drutach robiłam,teraz to juz nie pamiętam tych wszystkich wzorów,no i czasu brak na takie przyjemności!

reklama
Dziękuje wam za odpowiedzi:)Kupie jednak welurkowy pajacyk:)
images.jpgtakie termoopakowanie typu miekkie, podobne do lovi, w którym zmieści sie każda butelka, zakupiałam w rosmanie za 13 zł. Lovi kosztuje ok 30. Jakby któras z was była zainteresowana. Bo mi np do styropianowego, które dostalam od szwagierki nie wchodzi butelka z aventu.

My w końcu także zaczynamy kupować te cudeńka dla naszego maleństwa:) wczoraj kupiliśmy wózek http://allegro.pl/najwiekszy-zestaw-espiro-atlantic-4w1-i1925887025.html mam nadzieję że szybko przyjdzie....
wózek nie ma w zestawie nosidełka/ fotelika. powiedzcie jak uważacie, kupować takie małe nosidełko do paru kg, czy tą już bardziej rozbudowaną wersję 0-16 kg? osobiście cały czas byłam przekonana do tego nosidełka małego, ale ostatnio usłyszałam że to pieniądze w błoto wyrzucone... doradźcie coś:)

z ubranek mamy już całą szafkę, jak narazie prawie wszystko w uniwersalnych kolorkach (chociaż parę różowych też się trafiło)....

Ostatnia edycja:
reklama
Super są te Wasz zakupki :D

A ja dzisiaj odwiedziłam ciucholand i zakupiłam sobie:
2 sweterki i tunikę-golf oraz śliczny sweterek dla synka oraz grę dla mojego starszaka ;)

Zdjęcia jak zrobię to dodam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry