reklama

Lutówki na zakupach

A ja tez preferuje spirytus, przepięknie nam wysuszył pępowinkę , żadnego szczypania nie było, w psikacze nie wierze, bo nie ma to jak sobie wysmarowac samemu co trzeba. I nie gaziki leko ,ale swoj spirytusik :)

reklama
a ja jak wchodzę co pokoju juniora to mi się oczka śmieją... stoi tam wózek mojego synka i wydawało mi się ze czerwony nie pasuje do chłopca, ale czerń z dodatkiem czerwieni jest w sam raz i cieszę się bo wyściółka gondoli jest czerwona, materacyk tez, zero białego :) a spacerówka jest black, jedynie wysciołka w budzie od srodka czerwona i wywijane wnetrze spiweorka czerwone... aha, moze parasolka czerwona to przesada, ale zawsze mozna kupic czarna choc ona słoneczko bardziej sciaga :)

Ogólnie mój rozmiar to był 75 C. Teraz po przemyśleniach chciałam wziąć 80 D, ale stwierdziłam, że wolę troszkę więcej miejsca mieć "tak na w razie czego" i wybrałam 80 D :-) zobaczymy czy się sprawdzi.

krisowa, ja na co dzień noszę usztywniane staniki, mój stary rozmiar to 75B, ale bałam się kupić stanik do karmienia przez internet i poszłam do sklepu - na miejscu okazało się że 75B to przeszłość i potrzebuję już teraz 75 C... normalnie byłam w szoku :( ale po przyjściu do domu doszłam do wniosku że stare staniki, niby są jeszcze dobre, ale jednak nie leżą tak jak przed ciążą. w tym co kupiłam do karmienia miseczki nie są usztywnione i są bardziej elastyczne, także jak cyc jeszcze trochę urośnie to będzie w sam raz :) moim zdaniem stanik trzeba przymierzyć, żeby nie wydać kasy na marne.

jeden stanik to jednak trochę za mało i jeszcze muszę kupić dwa, nie mieli jednak już wiecej rozmiarów 75 c i czekam na dostawę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
krisowa, ja na co dzień noszę usztywniane staniki, mój stary rozmiar to 75B, ale bałam się kupić stanik do karmienia przez internet i poszłam do sklepu - na miejscu okazało się że 75B to przeszłość i potrzebuję już teraz 75 C... normalnie byłam w szoku :( ale po przyjściu do domu doszłam do wniosku że stare staniki, niby są jeszcze dobre, ale jednak nie leżą tak jak przed ciążą. w tym co kupiłam do karmienia miseczki nie są usztywnione i są bardziej elastyczne, także jak cyc jeszcze trochę urośnie to będzie w sam raz :) moim zdaniem stanik trzeba przymierzyć, żeby nie wydać kasy na marne.
a ja sie zastanawiałam gdzie Ty się podziewadsz, jakoś dawno Cię nie widziałam, chyba mniej bywasz, jak i ja :) ale jak już się pojawiam tyo pisze i piszę

Munie, ja przed ciążą się odchudzałam, ale nie wyrzuciłam swojej bielizny i teraz jak znalazł, miałam -22 kilo, wiec biust też spadł ale do karmienia, chcę miec coś wiekszego bo podobno biust potrafi nabrzmiewac jeszcze bardziej jak pokarmu nachodzi

no i ja jeszcze czekam z zakupem stanika, bo rozmiar moze sie zmienic po porodzie
wink2.gif
, na wiekszy
a jednak miałam nocha pisząc wyzej :)

ja staniki z 3 miesiace temu musialam sobie kupic wieksze bo mi tak biust urusl a w zeszlym tyg kupilam sobie jeszcze sportowy bo mnie ostatnio wszystkie wkurzaja jak gdzies sie wpijaja! a do karmienia jeszcze nie kupuje bo boje sie ze jeszcze pojdzie rozmiar w gore!

Dee ale sliczny ten stanik, bo wiekszosc tych do karmienia to sa.... :)

Ostatnia edycja:
reklama
krisowa, ja na ogolnym juz prawie wcale sie nie udzielam, tylko na zamkniętym.

ja nie wiem, czy będę miała siłe iść specjalnie do sklepu po stanik po porodzie, więc kupiłam już jeden teraz. raczej w obwodzie nie urosnę, a nie wyobrażam sobie siebie w misce D ;)
najwyzej zamowie przez internet jak bedzie bardzo pilnie potrzebny w tym sklepie, gdzie kupiłam teraz, wystawiaja tez na allegro i maja sklep internetowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry