Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się zastanawiam jaki kupić rozmiar choc mieszczę się z swoje stary staniki, ale moze lepiej kupic rozmiar wiekszy, bo moze biust mi nabrzmieje od pokarmuDzieki, mam nadzieję, że się sprawdzito pierwszy w życiu stanik kupiony bez mierzenia
![]()

a ja sie zastanawiałam gdzie Ty się podziewadsz, jakoś dawno Cię nie widziałam, chyba mniej bywasz, jak i jakrisowa, ja na co dzień noszę usztywniane staniki, mój stary rozmiar to 75B, ale bałam się kupić stanik do karmienia przez internet i poszłam do sklepu - na miejscu okazało się że 75B to przeszłość i potrzebuję już teraz 75 C... normalnie byłam w szokuale po przyjściu do domu doszłam do wniosku że stare staniki, niby są jeszcze dobre, ale jednak nie leżą tak jak przed ciążą. w tym co kupiłam do karmienia miseczki nie są usztywnione i są bardziej elastyczne, także jak cyc jeszcze trochę urośnie to będzie w sam raz
moim zdaniem stanik trzeba przymierzyć, żeby nie wydać kasy na marne.
a jednak miałam nocha pisząc wyzejno i ja jeszcze czekam z zakupem stanika, bo rozmiar moze sie zmienic po porodzie, na wiekszy![]()