• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutówki na zakupach

Blair to masz "fajną" szwagierkę, nie zazdroszczę. Ja swoją nową rodzinkę mam 2.500 km od siebie i bardzo mi z tym dobrze. A jak wrócimy do Polski to też 600km od nich. Jednej szwagierki to szkoda że tak daleko, ale reszta... Jak poroniłam to teściowa ani razu się nie spytała jak ja/my się trzymamy.

reklama
galwaygirl- nie przejmuj sie ja nie oprocz dwoch par skarpetek i rajstopek do ubrania dla malej nie mam nic nowego.Dzisiaj bedac w tesco juz mnie ak vardzo kusilo, akurat gadalam przez tel z siostra ktora mi to wybila z glowy.Ciuszkow od niej mam do rozmiaru 74 a niektore nawet 80.Oto niektore z nich( najmniejsze juz mam poprane,wyprasowane i spakowane do poszewek wiec nie chce mi sie juz wyciagac) P1020382.jpgP1020383.jpgP1020384.jpgP1020385.jpgP1020386.jpg do sukienusi mam tak samo slodkiego pajaca:-)

Ostatnia edycja:
Zdjecia mojego lozeczka, kiepska jakos bo robione telefonem (nie moglam znalezc aparatu)
:)

Załączniki

• DSC00130.jpg
    DSC00130.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC00133.jpg
    DSC00133.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 81
mmona a posciel do wozeczka po co?? :-) mi sie wydaje to zbyteczne :-) poki co bedziemy jezdzic w spiworku grubszym, pozniej cieniutkim :-) zawsze w jakis kocyk mozna opatulic, a pozniej juz bedzie cieplo :-) my nie kupujemy :-) a do lozeczka to jestem na etapie poszukiwan i chyba juz znalazlam :-) wczoraj sprzedalam nasz nieuzywany prezent slubny - robot kuchenny - na allegro za 200 zl, wiec za te pieniezki zamowie posciel, jak mi juz lozeczko dojdzie :-)
Ja do pazurkow kupilam zestaw BabyOno Bezpieczny komplet do paznokci 3cz. SUPER CENA!!! (1979624662) - Aukcje internetowe Allegro bo tak naprawde nie wiem czy lepiej bedzie nozyczkami czy cazkami :-)
a co do aptek internetowych, to moja tu miejscowa i tak nic nie pobije :-D najtansza chyba w calej malopolsce :-D a do tego mam rabat
blair piekna ta posciel :-) tych samych kolorow szukam

O rany Blair Ty już masz łóżeczko przygotowane, u mnie jeszcze wszystko w proszku, aaaaaaa!!!
Ja poza tą pościelą z Disney'a kupiłam ochraniacz z 2cm gąbki zamiast włókniny na całą długość łóżeczka, z której można zdjąć poszewkę i wyprać, a do tego pościel w tym samym kolorze. U mnie zielone misie na drabinkach. Nie mogę patrzeć jak dzieci wkładają sobie nóżki między szczebelki, Mąż też koniecznie chciał na całą długość i sztywną.
Dziewczyny, a Wy jak pierzecie te mini ubranka to dzielicie kolorami czy jak leci? No i jak coś już było używane to chyba nie powinno koloru puszczać, co?

lozeczko ubrane tylko do zdjecia :D
juz pochowalam posciel zeby sie nie zakurzyla :p wiec lozeczko stoi puste :p
Dzis jade z kolezanka, tez ciezarna na zakupy wiec wieczorem pewnie pokaze co kupilam :D
a i ktoras z was pisala, ze kupila album dziecka w empiku, poszlam za przykladem i tez kupilam, super sprawa:D

cześć mamunie:)

blair_90 śliczne to łóżeczko:)
My będziemy kupować z tej samej serii tylko jeszcze nad rysunkiem się zastanawiam.
A...i dopiero teraz zauważyłam wpis w Twoim suwaczku(zakochaliśmy się w sobie 27.10.2008) a ja na pierwszą randkę z moim mężem umówiłam się 20.10.2008 hehe i wtedy zobaczyłam go też po raz pierwszy:-)

Jeśli chodzi i pościel do wózka to ja nie kupuje.Narazie i tak bedzie jeździł w kombinezonie a potem to kocyk pod spód jak trzeba będzie i już:)

galwaygirl - ja ubranka dzieliłam na białe i kolorowe i tak prałam i nic mi nie zafarbowało:):-D

blair- super ta posciel, delikatne pastelowe paseczki.
Ja mam uzywane ciuszki wiec piore wszystko razem, choc koszulki w ostrych kolorach narazie odlozylam,tak na wszelki wypadek :-D
Ja do tej rózowej bluzeczki w paski z serduszkiem mam jeszcze body i sliniaka, wiec bedzie miod cud i orzeszki :tak:

reklama
hehe a ja zamin zaczelam prac rozlozylam sobie wszystkie ubranka rozmiarami co mi zajelo sporo czasu, a po tem stwierdzilam ze i tak piore kolorami wiec podzielilam je na biale, zolte i zielone, niebieskie, bialo- kolorowe, dzinsy i bluzy, kombinezony, no i zostaly mi juz do pranie dwie ostatnie torby wiec juz blizej niz dalej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry