Mitra
Polimama i Tytusa :)
a dla mnie masz jakąś radę? :-)
Nie wiem..ale tobie an pewno będzie łatwiej, bo u takiego szkraba trudniej o zazdrość. Na pewno powinien uczestniczyć w przewijaniu , pielęgnacji rodzeństwa, i trzeba maksymalnie dużo przytulać
Koleżanka ma córeczki z taką różnica wieku, Starsza uwielbia młodszą i wszystkim mówi ze mała jest jej i że bardzo ją kocha
Będziesz miała trochę roboty z obsługą obu, ale różnica wieku dla nich - fenomenalna
ma jedną ksiazke 'Będe mieć rodzeństwo"kurcze ale jakoś jak czytam to Nicol nie bardzo interesuje a jak pokazuje obrazki i opowiadam swoimi słowami to jej wtedy pasuje.Także ostatnio nic jej nie czytam bo nie słucha tylko zajmuje się czym innym.Czekam właśnie bo zamówiliśmy kurierem bajkoczytacza może to jej się spodoba amnie czasem wyręczy w czytaniu ,fakt że nie będzie to ciagle czytało za mamusie ale może jej się spodoba -teściu kazał coś od siebie kupić także w sklepie na nic się nie zdecydowaliśmy więc na necie dojrzałam ten bajkoczytacz wieć moze jej akurat przypadnie do gustu.Chciałąm jej dużo czytać bo widze że ma dobrą pamiec coś usłyszy 2 -3 razy a potem wyrywkowo mówi z pamięci.Ostatnio jej się spodobał Murzynek Bambo i nawet spory kawałek powie z pamięci.
) i takie platsikowe "siedzisko" dla maluszka do wanienki dostalismy.Wiec moge wam powiedziec ze mialam mega oszczednosci ratujace nasze finanse.