reklama

Lutówki na zakupach

Galwaygirl - my nie mamy opuszczanego boku, tylko szczebelki dwa wyciągane na później. Jest to o tyle dobre, że jak się chce dziecko uziemić, to dopóki nie rozpracuje jak się szczebelki wyciąga (Maciek niestety zrobił to w ciągu tyg), to można to zrobić ;-)

reklama
Też mam łóżeczko z wyciąganymi dwoma szczebelkami i potwierdzam to co pisała trina79, póki dziecko nie nauczy się wyciągać szczebelek to jest to dobre miejsce by je przytrzymać w miejscu przez jakiś czas. Pod warunkiem, że nie wychodzi górą :-D

właśnie wpadłam na genialny (o tym czy genialny to się dowiem jak skalkuluję wydatki :-p) pomysł :-D
Potrzebuję ochraniacza do łóżeczka i pomyślałam też o tej falbance maskującej.
W poniedziałek sprawdzę jak kosztowo to wygląda i jak opłacalnie to sama to uszyję :-p w końcu krawcową jestem z zawodu ;-)

opuszczany bok moze byc fajny po CC albo jak ktos ma problem z kregosłupem, Oj bardzo mi sie marzyl po CC, ale przy normalnym porodzie i zdrowym kregosłupie mylse ze bez wiekszgo sensu ( no moze jeszczę jak mama bardzo niska) , za to wyciągane szczebelki - dla mnie niezbędne.

Munie polecam zakupy u Ala I AS :-) ja u nich posciel zamowilam :-) falbanki co prawda nie mam bo nie lubie takich ozdob :-p
Co do karuzelki, to my tez nie mamy ale licze na to, ze ktos sprezentuje :-p poza tym dla noworodkow nie jest polecana ;-) tak mi ostatnio mowila zaprzyjazniona pani doktor

Munie polecam zakupy u Ala I AS :-) ja u nich posciel zamowilam :-) falbanki co prawda nie mam bo nie lubie takich ozdob :-p
Co do karuzelki, to my tez nie mamy ale licze na to, ze ktos sprezentuje :-p poza tym dla noworodkow nie jest polecana ;-) tak mi ostatnio mowila zaprzyjazniona pani doktor

Kolorowa nie, ale w 2-3 tyg zycia można juz coś powiesić, My na sam początek mamy niebieskie zwierzątka i nakręcana pozytywkę.

jak na tej fotce. inne kolorki faktycznie uruchomimy później :)

P1020006.jpg

Mitra no właśnie ja się obawiam tego nie obniżanego, bo jestem niska 159, na początku to nie problem, bo materacyk będzie wysoko, ale później jak trzeba będzie rocznego położyć a uśnie w trasie to będzie niezła gimnastyka dla mnie :szok:
No ale to za 40 już poszło teraz jest jakieś inne za 50, zobaczymy co się uda upolować :tak:

reklama
wzięłam się za łóżeczko i mam takie prozaiczne pytanie: gryką do góry czy kokosem? już zgłupiałam zupełnie:cool: niby gryka twardsza więc na spód lepsza, ale kto to wie? może tak ma być...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry