Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam 10 pieluch tetrowych i 3 flanelowe. Wydaje mi sie że wystarczy, bo to np tylko podłożyć żeby się gdzieś nie ulało
mam z 30 pieluch tetrowych i 3 flanelowe:-)ale ja wole mieć więcej i się nie stresować że codzień musze prać bo pieluszek brakło-pranie to pikuś gorzej z prasowaniem.Ja mam porównanie jak Niki była mała to część pieluszek kupiłam u nas a część kumpela mi kupiła w Niemczech no i te ich a nasze to ziemia a niebo,teraz po tylu latach prałam te z Niemiec po Nicol i są nadal super jakośći i mega miekkie ,te nasze są bardziej ostre.Więc ja sobie bardzo chwale mimo tego że 2 sztuki to koszt 3 euro-jednak warto było tyle dać bo naprawde są milusie i delikatne .Ja mam zamiar stosować do wycierania dzieciątka oraz do zakładania na pampersa żeby profilaktycznie z bioderkami było ok.Nicol też tak dawałam.Nawet do rożka do srodka dawaliśmy pieluszke jakby się ulało,w łóżeczku też leżała na pieluszcze-jak ulała to prościej było pieluszke zmienić niż całe prześcieradełko.
Normalknie paranoja jakaś ,jak byłam na szkile rodzenia to babeczka powiedziała ażeby wziąść ze sobą lewatywe oraz podkłady na łóżko poporodowe.Dla mnie pikuś bo i to i to tanie tyle że jak dla mnie to śmiechu żeby do szpitala to brać -powinni to mieć swoje,naprawde ja nie wiem zaco my te składki płacimy.Przyjdzie co do czego to wszystko trzeba mieć swoje a do lekarza to najlepiej prywatnie.Ostatnio się dowiedziałam że w tym szpitalu stosują ten gaz rozweselający -może się załąpie