• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutówki na zakupach

ani83 ja kupowałam ale dziś dopiero zamierzam ie uprać to napiszę ale kupiłam 10 szt zwykłych białych i po upraniu w pralce są do wyrzucenia.Kupowałam u jednego sprzedawcy to pewnie te kolorowe też kiepskie.
Któraś pisała że kupiła podwójnie tkane i jak?Ja muszę kupić pieluchy ale już chyba nie na allegro bo kiepskiej jakości:wściekła/y:

ja kupiłam najpierw też takie zwykłe i okazały się porażką, później dokupiłam te podwójnie tkane i są bardzo fajne, naprawdę solidne... może powinny być trochę bardziej miękkie ale po praniu powinno być ok :)

reklama
pieluch to ja mam kilka kolorowych flanelowych. po praniu sa są ok.ze dwie trzy tetrowe ale te podwójne są super...i te z nadrukami tez mogą być....wszytskon od tego rp777 na Allegro tych tanich nie warto brac szkoda kasy

na pewno nie;). Ja miałam 30 zwykłych i 5 flanelowych i wcale nie czułam zbytku, szczególnie w lecie gdy były upały mała spała w ogrodzie przykryta pieluszkami, często używałam też potem przy jedzeniu innych dań niż mamusi mleczko, flanelowe bardziej na wyjścia miałam bo jakoś gorzej mi wchłaniały, zbyt "twarde" były...teraz dokupiłam tetrowych zwykłych 5 szt. i kolorowych 5 szt. bo nie wszystkie po Nadii nadają się do czegokolwiek:).

Przy kąpieli używałam przed włożeniem do wanienki, przy toalecie buzi itd....zużywały się szybko więc nigdy nie miałam tak że za dużo ich było a też prałam na bieżąco.

Ja też na allegro zakupy robiłam u jednego sprzedawcy i też jestem zadowolona pieluszki dobrej jakości po wypraniu są ok:) Allegrowicz to firma rodzyneczki tam się zaopatrzyłam we wszystko:-)

Czekałam i czekałam na te nowe szycia w wózku, który wybraliśmy i się doczekałam :tak:
Wczoraj nie mogłam usnąć, ale nie chciałam męża budzić więc siedziałam na necie w telefonie :-p
sprawdzając allegro patrzę i jest! Cała podniecona obejrzałam wózek z każdej strony, zachwycona i podniecona. Usypiając myślałam tylko o tym żeby obudzić się jak Eryk będzie szedł do pracy to jeszcze mu pokażę cudeńko, bo przecież nie wytrzymam całego dnia żeby mu pokazać a w telefonie to nie to samo ;-)

Dziś Eryka budzi telefon i ja też rozochocona mu włączam allegro :-D
i tu się zaczęły jaja :-D w telefonie pokazywał mi aukcję, która jest z aktualnymi zdjęciami a w komputerze ze starymi :laugh2:nie wiem jak to jest możliwe, ale zrywałam boki. Jako, że korzystamy najczęściej z mozilli to przełączyłam się na Operę (z której również korzystam będąc w necie na telefonie) i tu pokazuje mi nowe szycia :-D
Pa Ra No Ja :laugh2:

A więc oficjalnie mogę napisać - zakochałam się i czekamy na dziadzinę kiedy da cynk do kupna :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry