reklama

Lutówki na zakupach

ooo widzę ze niektóre z Was to już sporo rzeczy ma dla cdziecka, ja czekam na pierwszą paczkę dla syneczka, ale póki co nic więcej nie kupuję, dopiero po usg i echo serduszka

reklama
ja ogólnie nic nie wiem o dzieciach, dlatego o wszystko pytam mamę i właśnie ona mi mówiła, że dziecko powinno jak najwięcej leżeć na brzuszku, dlatego cały czas wstrzymuję się z kupowaniem kaftaników... chciałabym znaleźć takie które nie będą uwierać w brzuszek.

Munie ale nie kupuję sie i tych zapinanych z tyłu... bo dziecko nie lezy na brzuszku, jedynie tylko na chwilkę, dopiero potem sie o tym mysli jak samo sie przekreca :) (ja sobie wyszukuje takie kopertowe również, ale i zqapinane z przodu)

Ja nie mialam dla Małego ani jednego kaftanika, body były podstawą a jak chłodniej to na body zakładałam bluzeczkę. Tych kopertowych za bardzo nie lubiłam bo one najczęśniej strasznie duży dekolt mają- trzeba naprawdę trafić na dobre aby ładnie do szyjki przylegały.

hej kobitki
weszłam na allegro i pokupowałam trochę rzeczy dla malucha. Łatwiej zakupy rozłożyć. co miesiąc kilka sztuk niż potem na raz całą wyprawkę.
Wszystko kupiłam w rozmiarze 56 tak jak doradzałyście na te pierwsze tygodnie

3 sztuki tych kaftaniczków

2 łapki niedrapki

2 czapeczki

jeszcze 10 pieluszek tetrowych, 3 flanelowe, aspirator do noska.....a po 10 października wypłata to będą kolejne zakupy:-D

Vanilia bo ta łatwiej dla portfela jest :))
ja liczę ze w nast tyg rano pojadę na łowy do szmateksu
mi kaftanki i pajacyki teraz najbardziej interesują bo tego mam najmniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry