Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ooo widzę ze niektóre z Was to już sporo rzeczy ma dla cdziecka, ja czekam na pierwszą paczkę dla syneczka, ale póki co nic więcej nie kupuję, dopiero po usg i echo serduszka
ja ogólnie nic nie wiem o dzieciach, dlatego o wszystko pytam mamę i właśnie ona mi mówiła, że dziecko powinno jak najwięcej leżeć na brzuszku, dlatego cały czas wstrzymuję się z kupowaniem kaftaników... chciałabym znaleźć takie które nie będą uwierać w brzuszek.
Munie ale nie kupuję sie i tych zapinanych z tyłu... bo dziecko nie lezy na brzuszku, jedynie tylko na chwilkę, dopiero potem sie o tym mysli jak samo sie przekreca (ja sobie wyszukuje takie kopertowe również, ale i zqapinane z przodu)
Ja nie mialam dla Małego ani jednego kaftanika, body były podstawą a jak chłodniej to na body zakładałam bluzeczkę. Tych kopertowych za bardzo nie lubiłam bo one najczęśniej strasznie duży dekolt mają- trzeba naprawdę trafić na dobre aby ładnie do szyjki przylegały.
ja widziałam tylko takie rzeczy jak wrzucilam linka, bluzeczki byłyby najlepsze, taie zapinane na ramionkach, kopertowych bluzeczek tez nie widziałam, tylko kopertpwe spioszki. poszperam jeszcze w necie
hej kobitki
weszłam na allegro i pokupowałam trochę rzeczy dla malucha. Łatwiej zakupy rozłożyć. co miesiąc kilka sztuk niż potem na raz całą wyprawkę.
Wszystko kupiłam w rozmiarze 56 tak jak doradzałyście na te pierwsze tygodnie
3 sztuki tych kaftaniczków
2 łapki niedrapki
2 czapeczki
jeszcze 10 pieluszek tetrowych, 3 flanelowe, aspirator do noska.....a po 10 października wypłata to będą kolejne zakupy
Vanilia bo ta łatwiej dla portfela jest )
ja liczę ze w nast tyg rano pojadę na łowy do szmateksu
mi kaftanki i pajacyki teraz najbardziej interesują bo tego mam najmniej