reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

moja córa zażyczyła sobie od siostrzyczki cytuję: papugę taką malutką i sowę i bipą małpę( czyt dziką małpę cokolwiek miałoby to znaczyć)
hahaha a to pomysłową masz córę ;-) cały zwierzyniec jej się marzy :)

Isia Ty to masz power, poodpoczywałabyś sobie a nie od razu do sprzątania ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no ten Juniorek to sobie jaja robi z mamy :-p znowu od 14 skurcze co godzinę... teraz pomiędzy ostatnimi dwoma było 40 i 45min. Ale nie wiem, czy coś się ruszy... :-( zaraz zjem porządną kolację, żeby mieć siły w razie czego, wskoczę do wanny i do wyrka. Sebuś dzisiaj przybija mi piątki z lewej strony :-D.

Olcia to tak jak i Kacperek dziś jego "części drobne" walą po lewej stronie, wczoraj była prawa. Praktycznie codziennie się przekręca z boku na bok :szok: a ja myślałam, że brzdąc już nie ma miejsca, a jednak to robi :-) wiercidupka jedna

jak tam mija Wam wieczór? m już poszedł spać, wyjątkowo padnięty dzisiaj.
Ja mam jakieś takie skurcze, nawet dosyć bolesne ale nie regularne. Co 10, 7, 3 minutki tak dziwnie. Zobaczymy może się uregulują. Jak za chwilke ie przejdzie to wybiorę się pod ciepły prysznic i zobaczymy

geniusia- może się pakują już... :-D
Vanilia- moje nie są tak bolesne... Bardziej dokuczliwe i nieprzyjemne... Taki ból ćmiący jak przy @ i od krzyża idzie. Ale jak pierwszy raz w szpitalu wylądowałam, to na ktg wyszły mi mega skurcze, a mnie nie bolało... Tylko czułam, że się stawia brzusio... Więc nie wiem od czego to zależy

Ja własnie czuję się jakbym miała dostać okres, bolesne stałe skurcze, brzuch troche się spina, coś tam się dzieje, ale porodu z tego dziś niestety nie wróżę:/ Aj chyba jutro zacznę jakieś biegi po schodach uskuteczniac:-)

właśnie pół dnia brzuch mnie tak ćmił, a teraz brzuch się stawia, twardy jak kamień się robi i boli ( teraz skurcz był taki konkretny) czekam:tak: z nadzieją że to nie fałszywy alarm

Olcia a jak tam rozkręca się?? mogłoby już:tak::-D ja tam nie mam nic przeciwko. Boli coraz bardziej, zaraz wskoczę pod ten prysznic....kurde nie chce panikować, jakby odeszły wody to bym wiedziała żeby jechać na IP a tak....:eek:

reklama
OlciaOlcia, Vanilia Wy się nigdzie nie wybierajcie beze mnie, się zestresowałam tymi Waszymi objawami, az mnie brzuch mocniej rozbolał!!! także kategorycznie zabraniam akcji porodowych beze mnie:-):-D

Do góry