dobry
Galwaygirl oczywiście trzymam kciuki, żebyś jeszcze nie rodziła, a żeby był to jedynie fałszywy alarm ! Wracaj do nas szybko z dzidzią w brzuszku!
Mama Niki, zdrówka dla córci! Niestety dzieci muszą swoje odchorować, tylko nam cieżko jak patrzy się na chorobę własnego dziecka!
Mitra, wszystkiego najlepszego dla Poli ! Niech dalej będzie takim Słoneczkiem dla swoich rodziców:-) Też czytając 15mies w pierwszej chwili pomyślałam, że może planujesz już 3 dziecko;-)no ale domyśliłam się, że przecinka zabrakło jedynie
Isia, to sobie pozwiedzałaś miasto w poszukiwaniu poczty;-)dobrze, że udało Ci się trafić i wysłać kartki, no i fajnie że w sklepie udało Ci się odzyskać chemię, nie wiem, czy u nas by to przeszło ?! powodzenia w wymianie ciuszków, na pewno Ci się uda coś załatwić!
Z żelaza to ja biorę ascofer 2x1tabl, pilnuję żeby właśnie w pobliży brania nie jeść nabiału a i zwiększyłam dawkę cytrusów, żeby wzmocnić działanie leku, herbate z cytryną piję cały czas, ale mandarynki, grejpfruty, pomarańcze i pomelo też wcinam ze smakiem :-)
Dziś mam dzień lenia, wczoraj się zleciałam po mieście, a dziś mam zakwasy w biodrach

dlatego dziś nic nie robię, dobrze, że mam mielone z wczoraj, to przy garach stac też nie muszę

qrcze, styczniówka już urodziła, ja już chyba po nowym roku też sobie wszystko uszykuję, bo jestem jeszcze ze wszystkim w ..... ale postęp już jest, bo zrobiłam wczoraj listę co potrzebuję dla siebie i maleństwa, wyszła mi tych notatek cała kartka z notesu, a w sumie miałam zrobić listę na święta, potem mama z siostrą się ze mnie śmiały, jak to niektórzy potrafią oszczędnie i skromnie przeżyć święta, a na liście świątecznej miałam z 6 produktów i to typu olej, cukier, jajka, owoce

no nic na to nie poradzę, że bardziej rozwinęłam się w temacie rzeczy dla maluszka, a na świąteczne zakupy nie miałam wczoraj weny

ale przejrzały listę i powiedziały, że część z tych rzeczy mogę porozdzielać po rodzinie, zamiast dostać kolejny kaftanik czy śpioszki-pomysł mi się spodobał, bo z ciuszków to mam wszystkiego tyle, że po co więcej, a nawet jakby co to wolę dostać chusteczki nawilżające niż kolejny ciuszek, który może z raz założę. Więc chyba skorzystam z ich propozycji i stworzę listę dla rodziny, jak ktoś chce coś kupić, to lepiej coś z tej listy.
Mi ta końcóweczka ciąży strasznie szybko mija ! A tak chciałam, żeby mi się dłużyło !!