reklama

Luty 2012

krisowa witaj z powrotem:) miło Cię widzieć;) a z tym mysleniem o dziecku to teraz już zawsze tak będzie, że wpierw pomyslisz czy dziecku nic się złego nie dzieje, a potem dopiero o sobie - i to jest cudowne w macierzyństwie:)

geniusia
nie martw się na zapas. Co ma być to będzie chociaż lepiej jakby wszystko zrobili za jednym "zamachem". Chyba teraz taki moment że się wszystkie stresują. Mnie od paru dni dopadają wątpliwości jak sobie poradzę, bo sił coraz mniej a przy dziecku skądś trzeba będzie je wziąść. Dziś nie miałam jakos nawet siły żeby obiad porządny zrobić, a co dopiero będzie jak będę karmiła i nie wszystko będę mogła jeść... może sytuacja mnie zmobilizuje - oby.

Isia
a już na bank wiesz że maluszek duży będzie?? Mój też zaczynał od rozmiaru 68, ale mam nadzieję że drugie mniejsze będzie. Tak czy siak szykuje różne rozmiary. Lepiej mieć za duże bo najwyżej będą na dzidzi wisieć, a za małych nie założysz.

reklama
Kochane, bym nie poszla do szpitala ale koleżanka zadzwoniła z pyt. Jak sie czuje a Ja ze mam bole jak na @ a ona ze tak zaczęły sie jej bóle porodowe no to sie wystraszylam. Skorczy porodowych brak na KTG ale brzuch twardy co kilka minut nawet oni są zdziwieni, szyjka niby długa i twardą ale nie do końca zamknięta wiec zostaje na noc. Dostałam zastrzyk sterydy na płuca Piotrusia. Niby to jeszcze nie poród ale polozna zdziwila Sie ze z moją czestoscia skurczy jeszcze nie urodziłam. Dziekuje za wsparcie. Nawet nie wiecie ile to daje. Jutro kolejny zastrzyk i oby bez wyglupow do domu. Teraz to juz Mąż zabroni mi na siusiu wstawać. 2 prania zrobilam, dziś mialam prasowac ;) Mialam za to przyspieszone pakowanie no ale z porodem muszę zaczekać bo paczka dopiero idzie z koszulami, podkladami itp. No i jeszcze szkoły rodzenia nie zaczelismy wiec nic z tego. Do jutra dziewczynki!

galwaygirl trzymam kciuki za Was!!!!

:tak: dziękuję tej z dziewczyn, która mi pierwsza o Ikei powiedziała. Chyba jutro kupie komodę 4-szufladowa seria Malm, ma akurat 100 cm wysokości, głębokość 48, szerokość 80 cm. Używana. Oj mogłabym już powoli zacząć prać to, co mam dla małego.

geniusia- komody z tej serii malm są bardzo fajne , my bylismy zdecydowani na taka
ANEBODA Komoda, 3 szuflady - IKEA , ze wzgledu na cene, bo do tego miala byc szafa 2 drzwiowa z tej samej serii.
Komoda ma tylko 3 szuflady,ale bardzo glebokie, na froncie jest taka pleksi.Ale nie wyglada to bardzo zle.
Wkoncu zdecydowalismy sie jednak na szafe 3 drzwiowa).Oczywiscie najtansza jaka byla w Ikei, i jestem bardzo zadowolona wszystko jak narazie mi sie miesci.Moze pozniej dokupimy wlasnie ta komode, jak stwierdze ze komoda bedzie niezbedna w pokoju malej.No wlasnie mam troszke lepiej bo mam dla malej osobny pokoj wiec wymiarami nie musze sie tak przejmowac.

Krisowa super ze jestes
Galwaygirl trzymam kciuki i podzielam Twoj los. Wczoraj trafilam do szpitala ze skurczami, teraz po drogiej kroplowce jest juz ok na ktg ale brzuch dalej mi twardnieje. Chcialabym juz wrocic do domku ale dzidzia najwazniejsza. Mam nadzieje ze nie beda mnie trzymac tu do swiat. Milego wieczoru i mam nadzieje ze zadna z nas nie rozpakuje sie przed styczniem :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry