reklama

Luty 2012

krisowa cieszę się, że wróciłaś cała :D

ja też ostatnio myślałam o myszce - jaki koszmar teraz przechodzi - na początku pamiętam, że dwie dziewczyny straciły ciążę, teraz myszka, mam nadzieję, że już nikogo więcej nie będzie na tej liście

reklama
krisowa cieszę się, że wróciłaś cała :D

ja też ostatnio myślałam o myszce - jaki koszmar teraz przechodzi - na początku pamiętam, że dwie dziewczyny straciły ciążę, teraz myszka, mam nadzieję, że już nikogo więcej nie będzie na tej liście
ja jak jechałam do szpitala z tym cisnieniem, to myslalam o dziecku, nie o osobie, aby mu nic sie nie stalo, wiem jaka rozpacz jest w stracie w 12 tc, ale pozniej, jak sie czulo ruchy, bardzo mi przykro myszki, bo wiele gadalysmy, razem kupowalysmy, tyle tygodni razem... :( niesprawiedliwe zycie

ja mialam ktg 3xdziennie i bicie serca mojego syna bylo dla mnie ukopjeniem nerwow :)

ja wczoraj i dzisiaj sporo o myszce myslalam.Mam nadzieje ze sie trzyma i jej rodzinka tez.
A jeszcze wczoraj moja mala malo sie ruszala i mialam stresa.Teraz nadrabia znowu cwiczac granie na klawiszach.

Dzisiaj wkoncu jedzie do tesciow nasza rogowka, wczoraj nie wypalilo bo tesciowa nie wyrobila sie z myciem okien,a chciala juz miec zzrobione przed przywozem, a co tam nasze plany :-p Ale takim sposobem moglam sobie jeszcze polezeca jak kolezanka wpadla z synem na kawke to jeszcze mlody poskakal.;-)

Krisowa super ze juz w domku! Teraz spokojnie i nam tu nie szalej :tak:

A Galwaygirl sie nie wyglupiaj bo to dopiero pierwsza styczniowka wiec daj im jeszcze szanse na rozpakowywanie a my mamy jeszcze troche czasu ;-):-D

Ja dzis trafilam na jakas normalna babke i nawet nie poczulam jak mnie kula igla wiec spoko!

A po za tym udalam sie na zakupy no i rodzice juz obkupieni wiec wiekszosc prezentow juz mam! :-)

Krisiwa, super, że się odezwałaś osobistycznie:-)mam nadzieję, że piszesz na leżaco :>
Isia, fajnie, że kończycie już góre:tak:teraz żeby przyjął ją inspektor i szykować to, co macie w planach! mam nadzieję, że dasz jakieś fotki z pokoiku maleństwa, jak to wyszło u Was ?? jestem ciekawa efektu :>

Też muszę kupić komodę, w gazetkach Ikei faktycznie fajne były i niedrogie, może też podjadę i kupimy taką. Mi chodzi o niedrogą i całkiem pojemną, nie musi być z super materiału, bo i tak jak przeniesiemy się do domku będziemy pokoje urządzać od podstaw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry