Mitra
Polimama i Tytusa :)
Czesc!
My bylimy wczoraj na porządnym USG, Dziecie wierciło sie niemożebnie... super filmiki byly ale dostalismy jakas walneita plytkę. Na szczescie jeszcze niczego nie pokasowali wiec nagraja jeszcze raz. odbiore jak podjadę po wyniki testu pappa.
I jak powiedzial gin , na 75% baba. Bedze Olga albo Luiza.
My bylimy wczoraj na porządnym USG, Dziecie wierciło sie niemożebnie... super filmiki byly ale dostalismy jakas walneita plytkę. Na szczescie jeszcze niczego nie pokasowali wiec nagraja jeszcze raz. odbiore jak podjadę po wyniki testu pappa.
I jak powiedzial gin , na 75% baba. Bedze Olga albo Luiza.

mój skończył na dziś prywatną pracę (szczęście, że może tak dorobić teraz) i poszedł na piwo z kolegami z biura, zalewać będą chłopaki robaka i obgadywać szefa-palanta. Krisowa, mój też projektuje - jakąś instalację dziś robił, chyba ogrzewanie, kanalizacja i wentylacja. :-)
- to jest dla mnie najdziwniejszą rzeczą. Nie wiem jak zażyłe macie relacje, ale osobiście nie chciałabym brać na chrzestnego osoby spoza rodziny. Wiadomo więzy rodzinne zawsze jakoś trzymają ludzi blisko siebie, a taki kolega za parę miesięcy może wyjechać, obrazić się i zerwać kontakt itp. wtedy biedne dziecię zostanie bez chrzestnego. Ale zrobisz jak uważasz ;-)
... stwierdziłam potulnie że tylko bym się ucieszyła gdybym była, tak więć przypuszczam że za 2-3 tygodnie najpóźniej w pracy się pochwalę. Przypuszczam że nie będą podzielać mojego entuzjazmu