reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

magdabb- szok, coś duzo wspolnego mamy :)taki sam model wozka, termin,
u mnie tak samo byla to gra na xboxa, tylko biedny musial poczekac na nia do polowy stycznia bo zamawialismy ja z angli, byla o 100zł tansza a w polskiej wersji jezykowej i tak jej nie bylo.Szczesliwy ze az uszami klaskal.
Hmmm tylko te batoniki nasze sie roznia u mnie prince polo u Ciebie jak dobrze pamietam grzeski... ale to roznica z nazwy tylko :-p

reklama
Witam
Prezenty świąteczne kupujemy tylko dla dzieci i dla siebie ale jakieś drobiazgi:)
Na kiepski nastrój zaczęłam sprzątać. Żeby maluszek się nie rozgniewał na wieczór bo nocka znów będzie z głowy:-)Już wiem jak to jest jak mały ma czkawkę bo dziś właśnie miał,a brzuch tak fajnie podskakiwał:-D

Dziewczyny, a co robicie że przesypiacie całą nockę? Na już mam dość, dziś jestem cała obolała, bo poszłam na sofę do salonu, nie miałam sumienia wiercić się i przeszkadzać spać Mężowi, wiec poszłam przed tv usnąć i się ponad 2h męczyłam do 1.30 a później co chwila się budziłam i o 6.30 już wstałam, więc po wyjściu Męża do pracy usnęłam bo jak zombie wyglądałam.
Krewetka moja Mama też coś wspomniała że za wcześnie na zakupy, tylko za komuny był jeden wózek i to jak był na sklepie więc nie było problemu z wyborem, a teraz trzeba najpierw wybrać, kupić wcześniej bo jeszcze na dostawę trzeba poczekać. Ja mam dylemat jaki wózek... ehh a czas leci

no właśnie nasi rodzice nie rozumieja że teraz są inne czasy i mamy prawo do swoich decyzji:/ my wybraliśmy wózek polskiej firmy mar-kur wielofunkcyjny,lekki bo okolo 11kg i nie drogi bo 1000zł :) kolor czekolada-beż

zgadzam się tym bardziej że za miesiąc święta więc wydatki nieuniknione:/ a tak kazdego miesiąca coś i do lutego akurat wszystko się uzbiera:)

reklama
zgadzam się tym bardziej że za miesiąc święta więc wydatki nieuniknione:/ a tak kazdego miesiąca coś i do lutego akurat wszystko się uzbiera:)
ja mam jeszcze imieniny mamy i taty i urodziny mamy
prezenty dla 4 osob (juz sobiei imezowi nic nie kupouje, chyba ze drobiazgi) i 4 dzieci czeka na prezenty
moi rodzice nie marudzą ze kupuje, mama regularnie ogladała ubranka synka, ale tesciowa :angry::baffled:

Do góry