krisowa - nasz synek też na początku będzie z nami w pokoju. Także narazie nie szykujemy dla dziecka pokoiku chociaż jak będzie większy to oczywiście będzie miał swój pokój bo odpowiednie pomieszczenie-pokój dla niego w jest.A narazie chcę żeby był z nami blisko.
reklama
krisowa
Fanka BB :)
u mnie kwestia i kota i zimą najwyżej dogrzejemy ciut 1 pokoj, (choc pewnie nie bedzie potrzeby) po za tym chcemy sie dobrze poznac a taka bliskosc moze pomoze 
renatka.wawa
Cyśka Jak ja cie rozumie też nie mam nikogo w Warszawie przed ciążą też dużo pracowałam i jakoś to się kręciło a teraz naprawdę można zwariować!!!!
renatka.wawa
Komodę też mam zamiar kupić dla małego ale dopiero w grudniu.Co do teściowej to moja jest spoko ma przyjechać do mnie jak urodzę i pomóc przy małym bo ma mamę nie mam co liczyć
Ach ciekawy jaki będzie ten luty bo ja to do szpitala mam 120km
Ach ciekawy jaki będzie ten luty bo ja to do szpitala mam 120km
krewetka82
Zaciekawiona BB
renatka.wawa- ja również czekam na Wojtusia
pozdro
krewetka82
Zaciekawiona BB
aha jest ktoś z Poznania lub okolic może???
pluszacze
Witam wieczornie Mamusie tyle naskrobalyscie ze nie wiem czy was dogonie wiec pisze pokrotce na temat prezentow swiatecznych no my z m stwierdzilismy ze nikomu w tym roku nie robimy prezentow gdyz bedziemy zostawac w angli jedynie jaki wydatek mnie czeka to meza urodzinki 16 grudnia i chyba kupie mu jakas *******ke do playstation bo najnowsze gry wszystkie ma wiec gry odpadaja,co do spania dzidziulka w jakim pokoiku to bedzie nasz Leonek z poczatku z nami a pozniej go przeniesiemy do swojego pokoju.
Mykam dziewuszki bo jakos kleja mi sie moje oczka buziakiiiiiii
Mykam dziewuszki bo jakos kleja mi sie moje oczka buziakiiiiiii
Ostatnia edycja:
*Vanilia*
Moderatorka
produkcja na całego, a ja całe pół dnia nie mam do Was kiedy zajrzeć bo poprawia tą nieszczęsną pracę dyplomową....promotorka wymyśla co raz to nowe rzeczy...........już szlak mnie trafia ale zaciskam zęby i chcę jak najszybciej to skończyć i sie obronic żeby z czystym i spokojnym sumieniem przeżyć święta i to co po nich
Jeszcze popśtykałam się z m, bo był dzisiaj w sklepie i zregenerował kadridże do drukarki, pilnie potrzebna była drukarka...okazało się że chyba uszkodzili te kadridże bo drukarka cały czas miga, nie reaguje i wyczytałam w necie że właśnie tak się robi..........jutro m pojedzie to tego sklepu ale nie wiem czy oddadzą pieniądze
kurcze 50 zł piechotą nie chodzi......drukarka jest stara i nie opłaca się tak do niej dokładać tym bardziej że za troche więcej bedzie nówka
jak mnie to wszystko wkurza........

Jeszcze popśtykałam się z m, bo był dzisiaj w sklepie i zregenerował kadridże do drukarki, pilnie potrzebna była drukarka...okazało się że chyba uszkodzili te kadridże bo drukarka cały czas miga, nie reaguje i wyczytałam w necie że właśnie tak się robi..........jutro m pojedzie to tego sklepu ale nie wiem czy oddadzą pieniądze
kurcze 50 zł piechotą nie chodzi......drukarka jest stara i nie opłaca się tak do niej dokładać tym bardziej że za troche więcej bedzie nówka
jak mnie to wszystko wkurza........reklama
pluszacze
[video=youtube;m7L4z765c24]http://www.youtube.com/watch?v=m7L4z765c24[/video] tylklo cos muzyka mi sie glosno nagrala wiec radze przyciszyc Leonek najbardziej tanczy w brzuniu od 1min 24 s heheheh