sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
cysia, ciesze sie bardzo ze u was wporzasiu i przyznam ze zazdroszcze bo tez bym juz mojego malucha poprzytulala i Nadina sie doczekac nie moze braciszka 
ja po prysznicu, czuje sie wtedy niebiansko, na poczatku ciazy prysznic trwal 3 min bo zaraz bylo mi niedobrze, wymioty, woda musiala byc chlodna A teraz to mam pelen relaks I po calym dniu obijania sie z boku na bok jak pingwin ten prysznic to ulga
Ja dzis na obiad golonko zrobilam
uwielbiam te miesiwo Ahh i zimne piwko by sie przydalo Ale to po ciazy i po karmieniu piersia
Czytalam ostatnio gdzies artykul wlasnie o karmieniu piersia, niejedne kobiety za dlugo karmia ... I wlasnie przypomniala mi sie sasiadka ktora mowila ze corke do 5 rz karmila cycuchem

ja tak myslalam z Nadia jak i teraz przy ciazy z Natanielem oby do 6 miesiaca dociagnac Zdrowo
Niestety Nadii nie moglam karmic mlekiem wiec skonczylo sie na miesiacu 
ja po prysznicu, czuje sie wtedy niebiansko, na poczatku ciazy prysznic trwal 3 min bo zaraz bylo mi niedobrze, wymioty, woda musiala byc chlodna A teraz to mam pelen relaks I po calym dniu obijania sie z boku na bok jak pingwin ten prysznic to ulga
Ja dzis na obiad golonko zrobilam
Czytalam ostatnio gdzies artykul wlasnie o karmieniu piersia, niejedne kobiety za dlugo karmia ... I wlasnie przypomniala mi sie sasiadka ktora mowila ze corke do 5 rz karmila cycuchem

ja tak myslalam z Nadia jak i teraz przy ciazy z Natanielem oby do 6 miesiaca dociagnac Zdrowo 

nocka do bani latałam siusiu jak zwariowana wogulę się nie wyspałam co 2godzinki wstawałam,masakra,a teraz od 6.30jestem już na nogach córkę do przedszkola wyprawiłam i teściowa ją zaprowadziła hmmm widzę że odrobinę serca to może ona jeszcze ma powiedziała że śniegu tyle to ona z nią pójdzie bo mój M jest w pracy wiec zgodziłam się bo wcale mi się nie uśmiechało wychodzić,do tego nic lepiej się nie czuje.Za to już śniadanko sobie zaraz zrobię dziś kakałko i bułeczką z dżemem ale mnie na na słodkości tak z rana ;-) chyba spakuje torbę bo jakaś taka trochę nie spokojna jestem coś jak by było nie tak mam namyśli śluz jak zrobiłam rano siusiu to chyba czop ale nie jestem pewna malutko go było muszę się po obserwować czy tylko tyle czy jeszcze coś będzie ,w sumie to mam jeszcze czas żeby się rozpakować ale jak tak was czytam to różnie to bywa widzę.