sylcia007- Nataniel... Super... Fanka Sagi...??
Pluszacze- Widzę, że z Ciebie Lublinianka z krwi i kości

od razu do awantury hehehe

buziaki
betibeti- hmm... To może suprise będzie??

Mi lekarz prowadzący i w szpitalu raz i drugi od razu mówili coś w stylu: o proszę jaki dorodny chłop

eh.. taka dumna jestem
Digitalis- Kurde bele, a nie możesz iść do lekarza po jakąś kopię, czy cuś??
kitek81- kurde współczuję... Wiadomo, że każdy chce dobrze, ale ja bym chyba oszalała od takiego nacisku

u mnie od początku był Sebastian albo Lilianka i bez dyskusji
Munie- Nie zrozum mnie źle, ale nie chciałabyś może odpocząć trochę od tego dobrobytu??

Też bym zjadła coś dobrego, podeślij męża haha bo mój były były wprawdzie złoty chłopak, ale ugotować to on potrafi wodę na herbatę tylko
Antila- Oj Zuziek to jest wysyp teraz niesamoity... Sama kiedyś chciałam mieć Zuzię... Od dzieciństwa praktycznie... No ale kurde wszystko może się przejeść :-(
Weronika Mudant- jestem, jestem

:**
siwa79- :*** nie unoś się tak Niunia, nikt nie chciał przecież być złośliwy, tylko dobrze doradzić :-) ale fakt, te hormony dają popalić
A ja kurde bele Dziewczęta nie wiem, co się dzieje :-) taaaaaki leeeeń.... Śpię po 13godz i chodzę nieprzytomna!!! Juniorek mój Kochany chyba ma też to po mamusi, bo nocki przesypiamy razem, budzi się tylko jak wstaję do wc i go potelepie troszkę hehe. Wtedy się przeciągnie coś, trochę poprzekręca i śpi dalej

Słodkości... Koleżanka z Anglii wczoraj przyleciała i dostałam taki superaśny komplecik dla Sebusia z Kubusia Puchatka :-) bodziaki, spodenki z Kubusiem na dupci i czapeczkę z uszkami

Już się nie mogę doczekać, jak go wsadzę w te śliczności :**