sonka- 3 mam kciuki aby szybko poszlo!!!
A jeszcze ostatnio pisala ze zazdrosci dziewczynom,bo tez juz by swoje tulila,wiec Olcia uwazaj
Ja czytam wszystko co znajde pod reka, mamy i taty biblioteczka juz przeczytana.
Oczywiscie tylko te lekkie i przyjemne ksiazki, bo moj tata uwielbia ksiazki biograficzne i polityczne.
Zawsze u nas sporo ksiazek w domu bylo, no i tata nauczyl nas ze ksiazki trzeba szanowac. Ksiazki,a nawet gazety nie mozna zniszczyc(wiec jak widze jak moj m czyta gazete i ja tarmosi to mnie krew zalewa).Dobrze ze ostatnio regal kupilam, bo juz wiem ze wnuczce bedzie kupowal tone ksiazek(widze ile ich nakupil pierwszej wnusi,wlacznie z pieknym wydaniem atlasu swiata- mala ma 17 miesiecy
stwierdzil ze jak sie mapy pozmieniaja to bedzie miala pamiatke jak bylo).
Mi z m zachcialo sie testowac czujnosc mojej mamy, wieczorem m do niej zadzwonil, to sie siostra smiala ze mamie prawie tel wypadl z reki jak zobaczyla ze moj m dzwoni,a nie ja
A jeszcze ostatnio pisala ze zazdrosci dziewczynom,bo tez juz by swoje tulila,wiec Olcia uwazaj

Ja czytam wszystko co znajde pod reka, mamy i taty biblioteczka juz przeczytana.
Oczywiscie tylko te lekkie i przyjemne ksiazki, bo moj tata uwielbia ksiazki biograficzne i polityczne.Zawsze u nas sporo ksiazek w domu bylo, no i tata nauczyl nas ze ksiazki trzeba szanowac. Ksiazki,a nawet gazety nie mozna zniszczyc(wiec jak widze jak moj m czyta gazete i ja tarmosi to mnie krew zalewa).Dobrze ze ostatnio regal kupilam, bo juz wiem ze wnuczce bedzie kupowal tone ksiazek(widze ile ich nakupil pierwszej wnusi,wlacznie z pieknym wydaniem atlasu swiata- mala ma 17 miesiecy
stwierdzil ze jak sie mapy pozmieniaja to bedzie miala pamiatke jak bylo).Mi z m zachcialo sie testowac czujnosc mojej mamy, wieczorem m do niej zadzwonil, to sie siostra smiala ze mamie prawie tel wypadl z reki jak zobaczyla ze moj m dzwoni,a nie ja

zobaczymy co z tego wyjdzie...
więc jak wstałam przed 8, to swierdziłam, że i tak nie zasnę już, bo za jasno... To włączyłam żelazko, poprasowałam jakieś ręczniki, parę bluzek, koszulę, szlafrok, trochę ciuchów małego. Więc choć trochę jestem do przodu, jutro tez pewnie rano poprasuję, bo jakaś mniej zmęczona jestem niż wieczorem. Bo teraz niby bym mogła, ale mi się nie chce
Dziś pojechaliśmy na obiad do mojej mamy, więc gotować nie musiałam
Zszokował mnie mój ojciec... rozmawiał ze mną... to już 3 razy od świąt... Mój chłop tez był w szoku...