Antila
30-tki , przyszłe mamusie
ArliJ witajcie w domku:-)Pewnie zaraz laktacja się unormuje i będzie łatwiej.
Super, że Nadia tak fajnie zareagowała na siostrę
Ciekawe, jak będzie u nas
Najbardziej boję się, że Ania niechcący zrobi siostrze krzywdę ileż to razy ja o mały włos nie traciłam zębów, gdyż córa bardzo wylewnie chciała mi okazać swoją miłość
Uff czekam na M aż przyjedzie z pracy moja mama już idzie do nas, aby zostać z córcią i zbieram się do szpitala............
Super, że Nadia tak fajnie zareagowała na siostrę
Ciekawe, jak będzie u nas
Najbardziej boję się, że Ania niechcący zrobi siostrze krzywdę ileż to razy ja o mały włos nie traciłam zębów, gdyż córa bardzo wylewnie chciała mi okazać swoją miłość
Uff czekam na M aż przyjedzie z pracy moja mama już idzie do nas, aby zostać z córcią i zbieram się do szpitala............
mi wg miesiączki wypada niby 25,02, ale ustalony przez gin na 29,02, także czekamy. Ktg mam robić co 2-3 dni. Jutro idę rano, to zobaczę jak tam dzidź się miewa w tym tygodniu. A potem ordynator na 11,10 
wg doskonałego planu powinny być pieczone ziemniaczki, a teraz w ogóle mi się nie chce obierać nie mówiąc o pieczeniu. Ryż nie pasuje
polega ogolnie na masowaniu szyjki rozwieraniu i rozciaganiu zeby pobudzic ja do porodu jesli u nas to nie pomoze to dostane termin do szpitala na wywołanie - a tego wolalbym dopiero uniknac ...na sile skurczy wowolywanie to musi byc bolesne...?!!!