paol1nka
Fanka BB :)
Heloł!
W końcu coś ruszyło w ten weekend! Tak jak pisałam na fb, mam nadzieję, że mamusiaM rozpoczęła dobrą passę!
Ja się średnio wyspałam, chociaż od 24-7 tylko 1 pobudka była.
Iga wczoraj rano szeptem mi powiedziała, że wczoraj urodzi się dzidziuś, ale jak widać nie jest czarownicą i nie przewidziała właściwie. Jak jej wieczorem powiedziałam, że nic z tego nie wyszło, to mi oznajmiła, że urodzę 05.02
nie wiem jak ona na to wpadła. A małż twierdzi, że w jego urodziny (09.02). A mnie drażni to czekanie, choć na olej się nie zdecyduję 
patik- powodzenia z trójeczką, ale się będzie działo
cortina, agisan- mi Szymek wyłazi prawym bokiem, niezbyt to miłe. Od wczoraj jest jakby spokojniejszy, ale i tak boli...
Nie mam sił zwlec się z łóżka, ale jak zasnę, to później w nocy będzie jazda... ehhhhhhh...
W końcu coś ruszyło w ten weekend! Tak jak pisałam na fb, mam nadzieję, że mamusiaM rozpoczęła dobrą passę!
Ja się średnio wyspałam, chociaż od 24-7 tylko 1 pobudka była.
Iga wczoraj rano szeptem mi powiedziała, że wczoraj urodzi się dzidziuś, ale jak widać nie jest czarownicą i nie przewidziała właściwie. Jak jej wieczorem powiedziałam, że nic z tego nie wyszło, to mi oznajmiła, że urodzę 05.02
nie wiem jak ona na to wpadła. A małż twierdzi, że w jego urodziny (09.02). A mnie drażni to czekanie, choć na olej się nie zdecyduję patik- powodzenia z trójeczką, ale się będzie działo

cortina, agisan- mi Szymek wyłazi prawym bokiem, niezbyt to miłe. Od wczoraj jest jakby spokojniejszy, ale i tak boli...
Nie mam sił zwlec się z łóżka, ale jak zasnę, to później w nocy będzie jazda... ehhhhhhh...

stymulacja sutków też była
ale jak widać nic nie pomogło 
i tak od rana do wieczora... wiem że niedługo mi tego będzie brakować, ale kurcze to co On mi ostatnio funduje po prostu sprawia mi ból 
nie wiem ile razy wstawałam. Jakoś do tej pory udawało mi się przesypiać całą noc (jeśli spałam w nocy), ale może to objaw obniżającego się brzucha