poli0105
Fanka BB :)
Wróciłam i ledwo żyję..brzuch dziwnie ciągnął a małego czułam w pachwinach więc a nóż coś już się dzieje???
Jestem wk.. bo byłam w Lidlu i nikt mnie oczywiście nie przepuści w kolejce, tylko głupio zerkają, abym tylko o to nie poprosiła..Słabo mi było przy kasie, że już miałam głośno skomentować tą znieczulicę
kasiadz- uważaj teraz na siebie
Agisan- a czemu ostatnia wizyta, skoro jeszzce tyle czasu masz do porodu

Zanetka- fajnie, że wiesz na czym stoisz..a dopiero dzień przed terminem czyli 13 dowiem się, czy mam czekać na poród czy się stawić w szpitalu
Jestem wk.. bo byłam w Lidlu i nikt mnie oczywiście nie przepuści w kolejce, tylko głupio zerkają, abym tylko o to nie poprosiła..Słabo mi było przy kasie, że już miałam głośno skomentować tą znieczulicę
kasiadz- uważaj teraz na siebie
Agisan- a czemu ostatnia wizyta, skoro jeszzce tyle czasu masz do porodu

Zanetka- fajnie, że wiesz na czym stoisz..a dopiero dzień przed terminem czyli 13 dowiem się, czy mam czekać na poród czy się stawić w szpitalu
dziś też mi się śniłaś ale nic z porodem związanego, śniło mi się, że sprzedaliście mieszkanie i kupili sobie mega wypaśny dom z takim wieeeeelkim ogrodem 
Te Twoje sny mogły by się choć w części pospełniać;-)

widzę poli, że jedziemy na tym samym wózku i nic nie działa! zaraz zmykam do lidla (niestety samochodem bo wieje, że chyba by glowy pourywało i co chwile pada :/), a potem porządki - wielkie odkurzanie, mycie podłóg itp.
w Lidlu też byłam haha
Ja mam takie krzyżowe bóle i w pachwinach, że chodzę jak żaba, a podłóg to mopem nawet nie potrafie umyć :-( Codziennie rano wstaje z jakąś deprechą, że po co wstawać i tak nic znowu sie nie wydarzy, nic nie zrobie..nawet zupy ugotowac nie potrafie :-(
pff
. Kolejny taki maraton dopiero po niedzieli. Noo ciekawe jak Asiulinka