Cortina
Fanka BB :)
nooooo czarne siostry ! Wasza modlitwa byla goraca bo pan dr anestezjolog byl słitaśny i ładnie pachniał
brawo przykaciolki brawo więcej takich modlitw !!! Tylko wyników mi nie wymodlilyscie bo pana doktora pachnącego przeraził mój wysoki potas 

Mam wypić 2l wody do 18 chyba się w nocy posikam
alboooo zamontuje se podpaske dla konia moja córka mówi ze te podpaski są dla olbrzymów 
Idę pic bo się nie wyrobie
Gosiu co cię tak śmieszy
?
brawo przykaciolki brawo więcej takich modlitw !!! Tylko wyników mi nie wymodlilyscie bo pana doktora pachnącego przeraził mój wysoki potas 

Mam wypić 2l wody do 18 chyba się w nocy posikam
alboooo zamontuje se podpaske dla konia moja córka mówi ze te podpaski są dla olbrzymów 
Idę pic bo się nie wyrobie

Gosiu co cię tak śmieszy
?
cholera go wie ale na pewno jakaś magia 

ale uważam,że warto wymagać od lekarzy badań bo Oni to mają schemat i idą na łatwiznę. Jak to nie pomorze to tamto....
nie denerwowałabym się gdyby mąż w dzieciństwie nie przeszedł utajonego zapalenia płuc, pół roku temu tak samo córa 2-letnia znajomych.na kase chorych nic nie zdiagnozujesz i nie wyleczysz 4 lata temu mój mąż chorował dużo kaszlał antybiotyk jeden po drugim w końcu poszedł prywatnie i rtg i okazało się że początkowa faza gruźlicy płuc dobrze że nie prątkował więc szybko wyszedł z tego. a co do bakteri coli Jula miała we wrześniu oczywiście trzeba było iść prywatnie żeby zdiagnozowali i dali skierowanie do szpitala tak samo było z dziewczynka z naszej sali przez przypadek z naszego osiedla