reklama

Luty 2013

Dziewczyny rozłozyłam się na dobre, jak nie będę się odzywać przez pare dni, to znak że mąż sie nademną zlitował i mnie dobił:eek: gardło boli niemiłosiernie, do tego katar i osłabienie, a swędziawka nie odpuszcza:wściekła/y::no: wczoraj byłam u dermatologa i po tabletkach które dostałam mogłabym przespać cały dzień
a małemu na świat nie pilno...

czekam na pączki... kto wspomoże? małż dopiero wieczorem kupi:cool2:
mogłabym mieć takiego kuriera codziennie na trasie Warszawa - Kielce, bo co mama zadzwoni to robi coś dobrego do jedzenia i mnie drażni... dzisiaj oponkami z serem:wściekła/y:

cortina tak rozruszasz kurort ze porodówka nie nadąży:-)

na_cik ja cierpliwie siedze na 4 literach i czekam... czekam ... czekam...

poli tyle sposobów już wypróbowałaś, że my już myślami z Toba na porodówce:-D
kasiulec kciki zaciśniętę... idź i ródź:happy2:

bella musi być dobrze z Natalką, nie ma to tamto... a dla Izy zdrówka i niech sie już dziecina tak nie męczy:no:

reklama
Dziewczyny dzięki!!!
Dzwoniłam dzis do laboratorium chyba 5 razy... już po głosie mnie panie poznawały i jedna nawet po godzinach została aby poczekać na wynik ...;/ (matko ale ja upierdliwa matka jestem!!)
wyniki są już w normie, oficjalne pismo będzie nadane pocztą (wtedy pewnie się uspokoję) ale Pani kazała już o tym nie myśleć... i tak ją wybłagałam bo to test dwu dniowy a mi podała wyniki po jednym dniu!!

Agisan czytalam, właśnie o Waszej grypie;/ u nas też chyba jest jakaś grypa... bo Iza ma katar i teraz doszedł kaszel, a ile utrzymywała się u Was gorączka?

Bella. Super, że wyniki ok! Jeśli chodzi o temperaturę to kurcze Tosia miała praktycznie tydzień i też katar i kaszel. Lekarz w zasadzie przepisał jedynie przeciwgorączkowe środki - sugerował zamiennie podawać ibufen i paracetamol (ale u nas jest kiepska reakcja na paracetamol) i dużo pić. Misia dostawała antybiotyk z racji na gardło i temperatura ją męczyła krócej. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Golebia od obiadu nie było ;-) :szok:

Bella ale się nastresowalas :szok: buziak w czółko :tak: Iza zdrowiej krolewno !!!! Bo matkę z Natka wykonczycie ;-)

Cortin znów pokazał na ktg co potrafi, doktorka i dwie polozne stały bo maszyna wyje a on tetno od 90 do 180 ! Co za dzieciak ! Jak on tak się w brzuchu zachowuje to co będzie poza brzuchem :szok: ktoś chce adoptować Cortina ? :-D

Polozne chodzą i nawołują do rodzenia bo się nudzą, mówią ze masakra bo mało dzieci się rodzi w lutym, uparte gowniarze czekają na 17 marca ;-)

Ostatnia edycja:
hejhej :D

melduję się po sesji, mam wszystko zdane, mogę rodzić. najbardziej bym chciała w poniedziałek 11.02., kto się zajmuje zapisami? ^^
Lorena gratulacje!
bella współczuję stresu... dobrze, że okazało się, że wszystko jednak ok :)
Cortina nienawidzę gołębi :< pod moim blokiem zawsze ich pełno, bo jakiś dziadek uparcie je dokarmia, a one śmierdzą przeokrutnie. latające szczury :P

jeszcze bym poodpisywała każdej z Was, ale uciekam do mamy na pączki, omnomnom :D

dobry ciotki
cortina ty to jak coś powiesz, tudzież napiszesz to boki można zrywać :-D
annaroksana zawiodłaś mnie noooo! rano jak się obudziłam to pierwsze co to spojrzałam na telefon z nadzieją, że jest tam info od Ciebie, że się rozpakowałaś, a tam nic :confused:
oby dzisiejsze sprzątanie pomogło ;-)
bella zdrówka dla dziewczyn! z Natalką na pewno wsio ok :)

melduję się po destrukcyjnej drzemce = nieprzespana noc. :dry:
bella mówiłam że będzie dobrze.
agisan ja miałam rodzić???????????nieeeeeeeeeeemożliweeeeeeeee:szok::-)
agaod Ty jak jednoręki bandyta teraz:cool2:
cortina to Ty nawołaj położne jak się nudzą - u Ciebie nudno nie będzie:happy2:
fafalka przyjmij(bardzo fajne słowo) studenckiegratulacje i smacznych pączków. Ja po drugim z innej cukierni mam dość - koleżanka zgag postanowiła wpaść a ja taka niegościnna:eek:

Witam!
Ja dziś walczę dzielnie z pokusami pączkowymi:sorry: w zamian emek obiecał ciasteczka owsiane:tak: No i zaliczyliśmy dzisiaj całą rodzinką pierwszy spacer:-)
Cortina tak sobie teraz wyobraziłam te położne z megafonem jak nawołują:-D
Bella jak dobrze, że już znasz wyniki Natalki , tyle stresu:(( dla Izy dużo zdrówka!!!
Agisan fajnie Ci z tą ikeą po nosem:tak: co to za naklejki w biedronce sprzedają?
sylwia czop odszedł - ciekawe kiedy dzidzia da znać do wyjścia:-)
annaroksana to się relasuj i do dzieła:-)
klowee zdrówka!!!!
Kasiulec kochana niech te skurczyki się w końcu rozkręcą - trzymam kciuki!
fafalka Gratki za sesje!!!

Dreamuś. Ja myślałam, że zgaga to już ciążowa przeszłość, ale drugi pączek zrobił swoje!

Patik. Wzorów jest od groma różnych - naklejki dekoracyjne na ściany, albo inne płaskie powierzchnie. Są sówki, jednorożce, kwiatki, zwierzątka, rybki itp. itd., a kosztują tylko 7,99pln.

reklama
a mnie się nudzi :-D nuuuuda...maż śpi, nie chce się z żoną pobawić a ja nie mam co robić. TV mi się nie chce oglądać. Na czytanie książek tudzież innych rzeczy nie mam natchnienia...normalnie nudziarstwo straszne...:-D:-D

Cortina zabiłaś gołębia kaszą????
bella super, że wyniki Natalki ok, a Ty się bidulko stresowałaś. Zdrówka dla Izki :happy2:
fafalka gratulacje zdanej sesji...a gołębiom podrzuć kaszę jak Cortina to nie będą Cię wkurzać :-D
Kasiulec rozkręcaj się tam bo my tu z niecierpliwością czekamy na rozwój akcji...:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry