reklama

Luty 2013

nie jestem w stanie nadrobić zaległości:no:ale od teraz będę na bieżąco :tak:w niedzielę mamy chrzest Laury i trochę przygotowań mamy..ale cieszę się, że już niedługo będziemy to mieli za sobą:happy:
zdróweczka dla choruszków i bolących brzuszków;-)

reklama
My padamy od upalow, Cortina zeby mecza jedynki z przodu chyba sie szykuja do wyklucia, ma mega spuchniete dziasla :-(
pogoda pluz zeby to jest armagedon dla mojego dzidziusia :-(

helooo!

My też upałów mamy dośc, dość i jeszcze raz dość :angry: W sypialni od 27 do 30 stopni- dziecko mi się rozpływa. Co chwile łazikujemy tylko pod prysznic i z powrotem...:dry: W dodatku młody jest wybreeedny- nie chcę jeśc surowego jabłka i koniec:no::angry: Ja mu daje a on mi się krzusi i wypluwa....:dry:Dziś zjadł łaskawie trochę banana z wielkim bólem....:nerd: I chyba też zeby idą.....
kwasia ja mam do Dąbrowy nawet blisko to się mogę poświęcić i wpaśc na tą lemoniadę i arbuza:rofl2: Jak dołożysz jeszcze po jakimś dobrym lodzie, to też nie pogardzę :rofl2::-p;-):-D
Madzianka -jak będę mieć chwilkę to napiszę.....:nerd::zawstydzona/y:
paticzku Twoje dziewczynki są rozwalające :-D Masz z nimi niezły ubaw:-) Jak miałam staż w przedszkolu to też się nasłuchałam fajnych tekstów :-D

Dobra- zmykam pod orzeźwiający prysznic.....Później zakupy i grillll z kaszaneczką :rofl2: :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry