reklama

Luty 2013

kebab nie ale pizze to bym wciągneła :)
teraz o pizzy ci sie przypomnialo ? jakbys powiedziala wczesniej to bym cie zabrala ze soba na jakas mala margarite :-D

Eve o tobie nasz sepie jedzeniowy pomyslalam i przynioslam ci z pizzy pojemniczek po czosnkowym do wylizania, cieszy sie ? cieszysz :-p
i malutki kawalek pizzy tez mam ale nie mow innym lutowka bo sie wkurza ze nie wzielam tez dla nich na wynos ciiiiiiiiiii :sorry2:

reklama
A wy dalej o jedzeniu...

ja dzisiaj caly dzien w drodze od lekarza do lekarza... mojemu mężowi wyszły kamienie w moczowodzie i ma kolkę nerkową, 4 godz siedzieliśmy na izbie przyjęć, ale kroplowka go uzdrowiła;)
jak tak patrzyłam na niego to wszystkie moje dloegliwości mi przeszły.

dziękuje za życzenia;) znów jestem padnieta...

Bella augumentin to syntetyczna penicylina czy coś takiego i dlatego tak uczula, ja juz kiedys brałam i było OK

dobranoc

Byłam dzisiaj u siostry na lodach muffinkowych i naleśnikach z serem i szynką, zjadłam jednego i tak mnie zmuliło że na kolacje jem dzisiaj banana.
Padam na twarz dobranoc lutóweczki

wy jesteście nienormalne! :-D
nawet was nie doczytałam bo zwymiotowałam prawie wszystko. teraz najadłam się borówek - zobaczymy co mnie po nich czeka!
do jutra cioteczki szalone

a ja zaliczyłam pierwszego pawika w tej ciąży:baffled:

Cortina zamieniaj zamieniaj byle na coś zdrowego :-D a tak na poważnie to nie ma co się stresować tym jedzeniem - wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Dla mnie sądny będzie test obciążenia glukozą - dwa razy miałam cukrzycę ciążową i psychicznie szykuje się na dietkę po raz trzeci:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry