• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Tonka olej gada ;) mi moj tak na nerwy dziala ostatnio ze masakra :O nawet nie wiem dlaczego ;)

caly dzien jakas niedojedzona chodzilam a teraz mnie wzialo :O chce mi sie kanapki z serem i pomidorem !!!!!!!!! aaaa ide zjesc kanapke i spac bo jeszcez cos wymysle ;)

dobranoc lutowe mamusie i dzidziusie :)

reklama
Witam wszystkich z samego rana i dziękuję za miłe przyjęcie. Ja już po porannym sucharze w oczekiwaniu na śniadanie. Niestety mdłości, nudności i wymioty królują cały dzień, od rana do wieczora, a nawet i w nocy:baffled:. Byle do przodu...

witam z rana:* i witam też nową mamusie. u mnie też poczatek był pod górkę i nie chcialam zapeszac.

pisałyście o mdłościach. nie wiem czy to prawda, czy siła sugesti, ale mnie choc tylko muliło jak głodna jestem to pani doktor kazała jeśc magnez + witaminę b6 bo to ponoc zapobiega mdłością. czytałam też o tym, że to prawda. no mnie nie męczą. choc teraz często tak słabo mi się robi:baffled: jak nie jedno to drugie...

a czy Was też męczy katar i krew z nosa? ja juz mam dosyc tego:wściekła/y:

a co do mężów to chyba wszystkie tak mamy. mi czasem nic nie zrobi wystarczy, że źle stanie w pokoju i już mnie tak denerwuje:-D a potem się śmiejemy z tego. albo ja mam napady płaczu i nie wiem o co becze:confused: to jest dopiero hit:-D

ja wczoraj czułam się idealnie i dzisiaj też dobrze się zapowiada, krew z nosa mi nie leci, ale jak dmuchnę to trochę jest, ale kataru nie mam

jak myślicie czy duży ból ma zły wpływ w ciąży? zastanawiam się nad dokręceniem dredów, ale to trwa dobre parę godzin i boli tak, że zawsze się mocno ściskałam za brzuch i zaciskałam zęby, a nie wiem jak moja fryzura wytrzyma bez poprawek do lutego

jeszcze mam pytanie w którym miejscu w profilu trzeba wgrać ten suwaczek, bo mam Go,ale nie wiem jak go wstawić, tak samo zdjęcie wgrałam, a i tak się nie wyswietla

Kasiulec co do suwaczka to nie pomogę bo jakimś dziwnym trafem udało mi się go wgrać, magia? ;P co do zdjęcia to musisz je wgrać w avatar. Co do dredów to ja osobiście odradzam. Z tego samego powodu lekarze odradzają depilacje woskiem-ból. Podobno nawet duży ból może spowodować skurcze. I powiem Ci szczerze,że mimo iż depilowałam się plastrami z woskiem nawet po całym wzgórku łonowym to teraz jak spróbowałam na pachach to skóra jest wyjątkowa wrażliwa i ból był większy niż się spodziewałam. A nie cierpię golarek ;/

reklama
witam się niedzielnie:-) chciałam do Was wczoraj zajrzeć wieczorkiem po pracy, ale jak położyłam dziewczynki spać, to sama z nimi zasnęłam. Ostatnio staje sie to normą, wieczorem padam nawet nie wiem kiedy:zawstydzona/y:

w poniedziałek wybieram się do lekarza - mam nadzieję, że wszystko w porządku, bo ostatnio mało sypiam, i czasami nawet nie mam jak w spokoju zjeść:-( no i brzuszek zaczyna pobolewać, ale jak czytam to Wam też się to zdarza więc pewnie tak ma być.

Widzę, że nasza Gosia i Ania ostro zabrały się do pracy:-D zmiany od razu widoczne:tak:

witam nowe koleżanki, bo ostatnio tak z doskoku wpadam, że nie zdążyłam się przywitać:zawstydzona/y:

domikcw te hormony to szaleją że hej:tak: ja kilka dni temu podczas śpiewania kołysanki dziewczynkom dostałam takiego ataku głupawki, nie potrafiłam opanować śmiechu - i zamiast je lulać do snu to je rozbudziłam:-D
a w temacie chłopów - to choć staramy się z emkiem zachować spokój w relacjach, to niestety też z byle głupoty wściek człowieka ogarnia:angry: dobrze, że szybko dochodzi do zgody;-)

kasiadz udanych poszukiwań :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry