reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

smoniczka, chlebek pyyyycha, dałam samego słonecznika ale jutro kupię jeszcze dyniowe ziarenka i piekę jeszcze raz...a no i zamiast cukru dałam miodu;-)

ja w czwartek idę się zapisać na szkołę rodzenia:rofl2:

zmykam spać bo już ledwo widzę na oczy a tu jeszcze maleństwo w brzuszku szaleju się najadło:tak:

kolorowych snów mamusie i spokojnej nocy:tak:
dodam jeszcze, że poduszka z lidla do spania na boku jest rewelacyjna

reklama
A ja spać nie mogę :wściekła/y: mimo tego,że posiadam ową poduszkę z lidla(polecam) od ponad 2ch miesięcy ;-)
A jak padnę to pewnie do południa nikt mnie nie zwali z wyra :zawstydzona/y: zgroza!

Właśnie zobaczyłam rachunki prognozowe za prąd i wyrównawczą. Chyba ich poje***o! z Rachunków około 110 zł zrobiły się 170 a wyrównawcza 180! To w listopadzie do zapłacenia prawie 400zł! Złodzieje cholerne!!!!

Ostatnia edycja:
gnidka brawa dla Ciebie za takie podejście, po Twoich postach widać ze jesteś silną kobietą, mocno trzymam kciuki za Twoje Maleństwo jak i za każdej z nas z tego forum, by urodziło się zdrowiutkie :*

Witam porannie :-) U mnie szaruga za oknem i chyba padać będzie :wściekła/y:

smoniczka, chlebek pyyyycha, dałam samego słonecznika ale jutro kupię jeszcze dyniowe ziarenka i piekę jeszcze raz...a no i zamiast cukru dałam miodu;-)

Ciesz się, że się udał i smakował. Z miodem jeszcze nie próbowałam, ale może następnym razem :-)

A ja spać nie mogę :wściekła/y: mimo tego,że posiadam ową poduszkę z lidla(polecam) od ponad 2ch miesięcy ;-)
A jak padnę to pewnie do południa nikt mnie nie zwali z wyra :zawstydzona/y: zgroza!

Ja też ze spaniem mam cyrki :wściekła/y: tzn z zaśnięciem. Dzisiaj się zmobilizowałam i wstałam wcześniej i mam nadzieję, że wieczorem padnę i zasnę bez problemu.

Właśnie zobaczyłam rachunki prognozowe za prąd i wyrównawczą. Chyba ich poje***o! z Rachunków około 110 zł zrobiły się 170 a wyrównawcza 180! To w listopadzie do zapłacenia prawie 400zł! Złodzieje cholerne!!!!

Dlatego my mamy rozliczenie rzeczywiste i płacimy tyle co zuzyjemy a nie na zapas.

Dla portfela znaczna ulga, człowiek wie ile zużywa i czy musi oszczędzać prąd czy jest ok.

Gnidka- szacun dla ciebie za twoje podejście :)

Witam się z rana

tak mi się wstać nie chciało a tyle se zaplanowałam przed wizytą.

Chyba cos mnie łapie bo nos mam zapchany a buuuu

Zmykam cos zjeść, potem zakupy, umyc włosy posprzątać klatke zwierza zrobić obiad na szybko, spakować prowiant i w drogę...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wyzytujące.

Zajrze pewnie dopiero jutro bo jedziemy jeszcze do znajomych w drodze powrotnej na chwilke i pewnie 22-24 zlądujemy w domku.

Witam
Na cik to mało płacisz ja mam prognozę 250zl a wyrównanie 440:/
Normalnie są niższe ale jednak ok 200zl prognozy zawsze jest:/

Bosz waśnie oglądam na tvn o poronieniach...koszmar jakiś w tych szpitalach!

Witam witam, mnie rano przywitała krew z nosa...Eh. Więc piję kawkę. Na dworze okropnie:( Rodzice potem mnie odwiedzą. Jutro chyba pojadę z dziewczynami z pracy do koleżanki, która urodziła miesiąc temu. Dam jej ciuszki dziewczęce, które zakupiłam..Oby były dobre..bo 56..Ale mała urodziła się malutka, miała mniej niz 50, więc szansa jest.:tak:
Ale mam sny dziwaczne..Dziś śniła mi się wizyta poniedziałkowa. Niby z dzieckiem było ok, ale lekarka kazała zrobić mi i mężowi jakieś testy z moczu:baffled:hehe. W wczoraj mi się śniło, że na usg wyszło, że będą trojaczki, po czym przy porodzie wyszły sześcioraczki:-)

Na cik tak dom ale w bloku mieliśmy podobnie:((( w sumie mimo mieszkania w domu wg. Mojej opini nie idzie dużo więcej prądu bo nas ciągle jest 3- je:)) rachunki to ogólnie moja zmorą, jak widzę coś w skrzynce to już mi sie humor psuje:/

Właśnie zrobiłam babeczki cytrynowo malinowe chętne mamusie zapraszam na takie jeszcze ciepłe z kawusia:))

reklama
Najgorsze jest to,że nie wiem czy prąd zdrożał tak bardzo czy my mamy jakiegoś ukrytego pożeracza prądu ;/ będę musiała z małżem pogadać...

Do góry